Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κίνα - Έβγαλαν κορμί από σιλικόνη που σε κάνει να δείχνεις σφίχτης σαν τον Σβαρτσενέγκερ

Κίνα - Έβγαλαν κορμί από σιλικόνη που σε κάνει να δείχνεις σφίχτης σαν τον Σβαρτσενέγκερ

Κίνα: Έβγαλαν κορμί από σιλικόνη που σε κάνει να δείχνεις «σφίχτης» σαν τον Σβαρτσενέγκερ

Το συγκεκριμένο κορμάκι είναι ότι πρέπει γιατους άνδρες που

0000

δεν σηκώνονται από τον καναπέ

Tι έφτιαξαν οι Κινέζοι για τους άνδρες που δεν αποχωρίζονται τον καναπέ αλλά θέλουν να έχουν το τέλειο σώμα στη παραλία; Οσοι βαριούνται να αθληθούν αλλά και όσοι δεν μπορούν αφού τα γυμναστήρια είναι κλειστά λόγω τουκορωνοϊού, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την εμφάνισή τους εάν θέλουν να είναι fit φορώντας μαγιό.Κινεζική εταιρεία πωλεί στο διαδίκτυο κορμάκια από σιλικόνη που φουσκώνουν τα ανδρικά μπράτσα και τα πόδια όπως επίσης δημιουργούν τέλειους κοιλιακούς.

Η τιμή τους ξεκινά από

100 δολάρια, όπως αναφέρει η εφημερίδα«Daily Mail». Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα «Taobao».

Εκεί θα μπορούν να αγοράσουν ένα κορμάκι από σιλικόνη μάρκας Smitizen τόσο αληθινό που πραγματικά το ανδρικό σώμα θα θυμίζει αυτό του «Εξολοθρευτή» (Terminator), όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Σε αντίθεση με τα κοστούμια από πολυέστερ που φοριούνται για το Halloween, αυτά τα κορμάκια παραλίας είναι φτιαγμένα από 100% σιλικόνη ιατρικής ποιότητας. Τα κορμάκια από σιλικόνη πωλούνται και από άλλους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των Aliexpress και eBay έναντι 200 δολαρίων. Τα κορμάκια διατίθενται σε διάφορους τύπους:σε αυτά που καλύπτουν το πάνω μέρος του σώματος, σε αυτά που

καλύπτουν το κάτω μέρος και σε αυτά που καλύπτουν όλο το σώμα, ανάλογα με την περιοχή που θέλει ένας άνδρας να ενισχύσει.

Πηγή : protothema.gr

Leave a Comment