Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κινέζος έχωσε στον πρωκτό του χέλι 20 πόντους για να θεραπευτεί από την δυσκοιλιότητα

Κινέζος έχωσε στον πρωκτό του χέλι 20 πόντους για να θεραπευτεί από την δυσκοιλιότητα

Κινέζος έχωσε στον πρωκτό του χέλι 20 πόντους για να θεραπευτεί από την δυσκοιλιότητα

Το μεγάλο ψάρι εισήλθε στην κοιλιά του και παραλίγο να τον σκοτώσει.

Άλλη διάσταση στην κινεζική ιατρική έδωσε ένας άνδρας, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να βάλει ένα τεράστιο χέλι στον ορθό του προκειμένου να «ανακουφιστεί» από τη δυσκοιλιότητα που τον ταλαιπωρούσε.

Ή τουλάχιστον έτσι είπε στους γιατρούς, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοικτό και την τρίχα κάγκελο, αντικρίζοντας τις πρωτοφανείς εικόνες από την ακτινογραφία.

Το χέλι, μήκους σχεδόν 20 εκατοστών, ήταν μάλιστα ακόμα ζωντανό, φθάνοντας μέχρι την κοιλιά του άτυχου άνδρα, ο οποίος λίγο έλειψε να βρει τραγικό θάνατο, αναζητώντας εναλλακτικές ιατρικές θεραπείες.

Σύμφωνα επίσης με τους γιατρούς, το εγχελυόμορφο ζωντανό που εξερεύνησε σίγουρα το πιο παράξενο και αφιλόξενο μέρος που έχει βρεθεί ποτέ, δάγκωσε το έντερο του Κινέζου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η θεραπεία που επέλεξε βασίζεται σε ένα παλιό παραδοσιακό γιατροσόφι για την καταπολέμηση των προβλημάτων του παχέος εντέρου.

Οι γιατροί αφαίρεσαν με χειρουργική επέμβαση το μεγάλο χέλι, το οποίο παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες βρέθηκε, δεν είχε αποδημήσει εις Κύριον. Παραμένει άγνωστο αν παρακολουθείται από ψυχολόγο, προκειμένου να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε ή αν απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

Οι γιατροί προειδοποίησαν πάντως τον άνδρα που δεν δίστασε να πειραματιστεί με κάτι ζωντανό, μήκους 20 ολόκληρων εκατοστών και τον πρωκτό του, πως ήταν πολύ τυχερός καθώς θα μπορούσε να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από αιμόλυση (όταν βακτήρια από το παχύ έντερο φτάσουν στην κοιλιά καταστρέφοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια).

Η είδηση ​​ήρθε στο φως όταν ο ίδιος ο άνδρας ζήτησε ιατρική βοήθεια σε νοσοκομείο της Xinghua, στην επαρχία Jiangsu της Ανατολικής Κίνας, υποφέροντας από φρικτούς πόνους στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τους Global Times, το άφησε όσο δεν πάει (και τελικά το χέλι πήγε στην κοιλιά του) καθώς ήταν διστακτικός να απευθυνθεί στους γιατρούς εξαιτίας της ντροπής, η οποία -η αλήθεια είναι- δεν ξεπλένεται με τίποτα. Τα στοιχεία του πάντως δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.

Όπως και να’ χει, οι γιατροί προειδοποιούν, αν ταλαιπωρείστε από δυσκοιλιότητα, να μην προσπαθήσετε να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο και εσείς, όχι μόνοι σας στο σπίτι, αλλά πουθενά, καθώς δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να «υποστηρίζουν» την «παραδοσιακή» αυτή θεραπεία.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ένας Κινέζος βάζει ένα χέλι στον ορθό του, καθώς πέρυσι ένας 50χρονος είχε πειραματιστεί με ένα ψάρι μήκους 40 εκατοστών! Τουλάχιστον ο φετινός δεν προσπάθησε καν να σπάσει το ρεκόρ του

Του αναγνωρίζεται πάντως ότι κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το χέλι, αντίθετα με τον 50χρονο, ο οποίος το «έχασε» μέσα στην κοιλιά του, καθώς άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, αφού έδωσε μια γενναία, αλλά άνιση «μάχη» για μία ολόκληρη εβδομάδα!

Ο 50χρονος, αν και είχε υποστεί σοβαρή μόλυνση και νοσηλεύτηκε στην Εντατική για τρεις ημέρες, πήρε τελικά εξιτήριο, αφήνοντας πίσω του την περιπέτεια που έζησε.

Πέρυσι επίσης, ένας άλλος άντρας έβαλε μία μεταλλική ράβδο 25 περίπου εκατοστών στον πρωκτό του για να «τσεκάρει» τις αιμορροΐδες του, όπως είπε, «από περιέργεια» αλλά μάλλον το παράκανε.

Ο 68χρονος την έβγαλε επίσης καθαρή, καθώς η επέμβαση αφαίρεσής της από το έντερό του στέφθηκε με επιτυχία

Leave a Comment