Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κολυμπανε μεσα στο χρημα - Για πρωτη φορα φωτο μεσα απο το σπιτι τους

Κολυμπανε μεσα στο χρημα - Για πρωτη φορα φωτο μεσα απο το σπιτι τους

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επίσης γνωστός παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα και ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας showbizz. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους. Οι διάσημοι γονείς έχουν αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται λοιπόν για τον Νικόλα Ευαγγελάτο και τη Λυδία Ευαγγελάτου.

0000

Η παρουσιάστρια της τηλεόρασης του «ΣΚΑΙ» διαθέτει έναν πάρα πολύ ισχυρό λογαριασμό στο Instagram. Ο λογαριασμός της Τατιάνας Στεφανίδου απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες followers,. Αυτό είναι πολύ λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ίδια αναρτά συχνά φωτογραφίες. ‘Έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει ιδιαίτερα ενεργή, ενώ παράλληλα φροντίζει να

ενημερώσει και τους ακολούθους της. Εκτός από την αισθητική και το γούστο της όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα outfits που επιλέγει, στο account της μπορούμε να δούμε και τον τρόπο με τον οποίο έχει διακοσμήσει το σπίτι της οικογένειας.

Τ. Στεφανίδου – Ν. Ευαγγελάτος: Ακολουθούν φωτογραφίες από την κατοικία τους στην Κηφισιά

  • 333

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ακολουθούν βίντεο από την πολύ όμορφη κατοικία τους

Σχετικά Αρθρα

Leave a Comment