Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κρήτη: Γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της δίνει μάχη για τη ζωή της

Κρήτη: Γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της δίνει μάχη για τη ζωή της

Σύζυγος που άσκησε βία: Ένας άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγο του. Η άτυχη γυναίκα ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι ηλικίας εβδομήντα επτά ετών. Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου του 2020. Η άτυχη γυναίκα δεν θέλησε να κυνηγήσει νομικά τον σύζυγό της, ο οποίος είναι

0000

εβδομήντα οκτώ χρονών. Κι όλα αυτά, ενώ εκείνος άσκησε βία επάνω της, γρονθοκοπώντας τη στο κεφάλι και το σώμα.

Σύζυγος που άσκησε βία: Για ποιο λόγο επιτέθηκε στη σύζυγό του

Το περιστατικό έχει οικονομικό υπόβαθρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όμως αφού η γυναίκα δε θέλησε να στραφεί εναντίον του συζύγου της. Μπορεί ο σύζυγος της 77χρονης να μην

δέχθηκε μήνυση, όμως η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα. Η ηλικιωμένη φέρεται να διευκόλυνε οικονομικά τον πρώην γαμπρό της και πατέρα των εγγονιών της και αυτό “πυροδότησε” την οξεία αντίδραση του συζύγου της, μάλιστα, μέσα στο ίδιο το σπίτι της οικογένειας.

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, η γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει διαταραχή στην ομιλία της. Χθες ο γαμπρός της, της “έκλεισε” αξονική τομογραφία σε ιδιωτικό κέντρο, στο Ηράκλειο. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, ωστόσο, κινητοποίησαν αμέσως το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου, που διαπίστωσε ότι τα τραύματα της γυναίκας προέρχονται από γρονθοκοπήματα και έκριναν, μάλιστα, ότι η κατάστασή της χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που έσπευσε με ασθενοφόρο και παρέλαβε τη γυναίκα, ενώ ενημέρωσαν και την Αστυνομία. Η γυναίκα διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ και ήταν η ίδια που ειδοποίησε τον πρώην γαμπρό της. Η ΕΛ.ΑΣ. κάλεσε τον πρώην γαμπρό να δώσει κατάθεση για ό,τι ξέρει, με εκείνον να περιγράφει όσα του είχε διηγηθεί η παθούσα.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της 77χρονης, το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο.

Leave a Comment