Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κρήτη - Η νύφη δεν κάνει πίσω με τίποτα - Θα κάνει γάμο και γλέντι με 1.500 άτομα εν μέσω κορωνοϊού

Κρήτη - Η νύφη δεν κάνει πίσω με τίποτα - Θα κάνει γάμο και γλέντι με 1.500 άτομα εν μέσω κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες,γάμο με 1.500 καλεσμένους και γλέντι φαίνεται πως στήνουν στην Κρήτη εν μέσω κορωνοϊού, ενώξενοδοχεία είναι έτοιμα να αναλάβουν το τραπέζι του γάμου, χωρίς ενδοιασμό, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα». Από την άλλη, οι υπηρεσίες catering αρνούνται να

0000

αναλάβουν το έργο. Αύριο αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Με βάση τον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη 101,5 και τηντοπική ιστοσελίδα flashnews.gr,ο ιδιοκτήτης της εταιρείας catering, Θόδωρος Καλαθάκης, τόνισε πως ο ίδιος ήταν που δέχθηκε το τηλεφώνημα από την ενδοχώρα του Ηρακλείου προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους.

«Πριν από λίγες ημέρες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία, η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσία 1.500 ατόμων. Όπως αντιλαμβάνεστε, της αρνήθηκα γιατί είναι

επικίνδυνο και την προέτρεψα και την ίδια να κάνει το ίδιο, ωστόσο εκείνη μου απάντησε πως "εμάς δεν μας πιάνει κορωνοϊός" και πως "δεν γίνεται να αναβάλω τον γάμο του παιδιού μου 10 ημέρες πριν" και έκλεισε το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένη, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάει σε άλλους συναδέλφους μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Καλαθάκης τόνισε πως «πληροφορίες στον κύκλο μου λένε πως απευθύνονται διάφοροι σε συναδέλφους μου και τους ζητούν να προχωρήσουν στην οργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων, όπου καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί εθνικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας».

Όσο για το αν συνάδελφοί του θα αποδεχθούν αυτές τις

προτάσεις, o ίδιος αναφέρει ότι «δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και δεν μπορώ να πάρω το βάρος των αποφάσεων κάποιων άλλων ανθρώπων. Όμως, ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν θα δεχθούν».

Τέλος, ο Θόδωρος Καλαθάκης κρούει καμπανάκι κινδύνου για τον

κλάδο λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί και υπογραμμίζει ότι «έχουμε διαλύσει, έχουμε χάσει το 99,9% του έργου μας. Στην ουσία δεν είμαστε ανοικτά, αλλά κλειστά, γιατί καταλαβαίνετε πως στην Κρήτη δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις έως 100 άτομα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες».

Leave a Comment