Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κρήτη: Τρύπησαν τις συκιές και έβαλαν δηλητήριο στον κορμό των δέντρων

Κρήτη: Τρύπησαν τις συκιές και έβαλαν δηλητήριο στον κορμό των δέντρων

Εγκληματική ενέργεια στην Κρήτη: Ένας Ηρακλειώτης κάλεσε τις Αστυνομικές Αρχές. Η ανταπόκριση από την αστυνομία ήταν άμεση. Η κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών έγινε χθες (σ.σ. Δευτέρα 10 Αυγούστου του 2020), έπειτα από το σχετικό τηλεφώνημα. Η ανακάλυψη του Ηρακλειώτη έφερε στο φως κάτι συγκλονιστικό.

Εγκληματική ενέργεια στην Κρήτη: Τι ανακάλυψε, ο Ηρακλειώτης

Ο Ηρακλειώτης ανακάλυψε βαθιές τρύπες σε

0000

δύο κορμούς δέντρων, στο χωράφι του, σε περιοχή κοντά στις Μαλάδες. Η υπόθεση “μυρίζει” δολιοφθορά. Αυτό, διότι οι ελληνικές αρχές κατά τον έλεγχό τους ανακάλυψαν ότι ο δράστης ή οι δράστες πέρασαν δηλητήριο μέσα στις συκιές! Το περιστατικό πρέπει να έχει γίνει δυο μέρες πριν από το πέσιμο των φύλων και των σύκων των συγκεκριμένων δέντρων.

Για καλή του τύχη, ο παθών είδε τη ζημιά και ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ, ενώ κάνει λόγο για

“εγκληματική ενέργεια”, διότι πρόκειται για ένα βρώσιμο καλοκαιρινό φρούτο που καταναλώνεται αρκετά τούτη την εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η πλευρά του θύματος υποστηρίζει ότι έχει υποψίες για τους πιθανούς δράστες, ωστόσο “δεν υπάρχουν αποδείξεις”. Η αστυνομία, που βρέθηκε επί τόπου χθες βράδυ, παρέπεμψε τον παθόντα στο δασαρχείο.

Εγκληματική ενέργεια στην Κρήτη: Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους κορμούς των δύο δένδρων, οι οποίοι ποτίστηκαν, με

δηλητήριοο

Leave a Comment