Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξαναχτύπησε ο Sin Boy -Μετά το Mama? το Sientelo, το νέο κλιπ του αμφιλεγόμενου ράπερ

Ξαναχτύπησε ο Sin Boy -Μετά το Mama? το Sientelo, το νέο κλιπ του αμφιλεγόμενου ράπερ

Το νέο βίντεο κλιπ του Sin Boy είναι γεγονός και αγγίζει ήδη τις 300.000 στο Youtube σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία του.

Ο Sin Boy και το Mama? κατέκλυσαν το διαδίκτυο, έγιναν viral σε προεκλογικά σποτ και χιουμοριστικά βίντεο, ακόμη και στην προσπάθεια ενός καθηγητή να πείσει τους μαθητές του να διαβάσουν για τις Πανελλήνιες.

Εκτοτε, ο αλβανικής καταγωγής ράπερ έδωσε συνεντεύξεις στην τηλεόραση, τα έβαλε με τον Αντώνη Κανάκη και έκανε ότι μπορούσε για να παραμείνει στην επικαιρότητα. Το νέο του βίντεο κλιπ, για το καινούριο του τραγούδι είναι εκεί έξω και φαίνεται πως οι θαυμαστές του μεταξύ των νέων συντονίστηκαν μαζί του και ετοιμάζουν ένα νέο ρεκόρ. Το βίντεο είναι ήδη στην τρίτη θέση των πιο δημοφιλών αναρτήσεων στο YouTube για τη χώρα μας.

«Οχι καρ**α δεν σ' αγαπώ» επαναλαμβάνει με το ίδιο νωχελικό, βαριεστημένο στιλ που έκανε διάσημο το Mama? ο Sin Boy με φόντο τα γαλανά νερά του Αιγαίου. Από τους στίχους φυσικά δεν λείπουν οι αναφορές στις... κραιπάλες.

Το κλιπ όπως είχαμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες γυρίστηκε στη Μύκονο, με τον ράπερ να αποκαλύπτει στους θαυμαστές του την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο

Leave a Comment