Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη - Με έχετε πρήξει που τόλμησα και πήγα για τρέξιμο

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη - Με έχετε πρήξει που τόλμησα και πήγα για τρέξιμο

Η Ιωάννα Τούνη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, από τη Θεσσαλονίκη, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κορωνοϊός – Ιωάννα Τούνη: «Με έχετε πρήξει που τόλμησα και πήγα για τρέξιμο»

Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν μας έδειξε μέσω του hashtag #menoumespiti,

πως πήγε για ψώνια στο σουπερμάρκετ και έγραψε: «Να ψωνίσω πρώτα βρε παιδιά, γιατί το

0000

ψυγείο μου ήταν άδειο και έχω και έναν άντρα να ταίσω» αναφερόμενη στο σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή.

Στη συνέχεια όμως η Ιωάννα Τούνη πήγε για τρέξιμο και μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει γυμναστική με το σύντροφό της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους επειδή δεν «μένει σπίτι» με πολλούς να την κατηγορούν για ανευθυνότητα.

Η ίδια μάλλον, εκνευρίστηκε με τα σχόλια και ξέσπασε μέσω instastory γράφοντας: «Με έχετε πρήξει για τις προηγούμενες ιστορίες μου, που τόλμησα και πήγα στην γειτονιά μου για τρέξιμο. Να σας ενημερώσω πως το #menoumespiti είναι κάτι το οποίο δεν το περιφρονώ καθόλου αλλά τηρώ προσωπικά. Και οι οδηγίες σχετικά με τον ιό υποδεικνύουν μεν να μένουμε σπίτι αλλά φυσικά να βγαίνουμε όποτε είναι απαραίτητο! Να πάμε δηλαδή στη δουλειά μας, στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο κλπ. Επίσης είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας, να μας βλέπει ο ήλιος καθημερινά αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΑ και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Είδε κανείς συνωστισμό στα Story μου; Έλα τώρα φιλάκια και μένουμε σπίτι χωρίς να χώνουμε τη μύτη μας στο σπίτι του άλλου».

Δείτε το βίντεο και την απάντηση της Ιωάννας Τούνη:

Με ένα instastory θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και να τοποθετηθεί δημόσια, για τα αρνητικά σχόλια που λάμβανε...

Leave a Comment