Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξεσπασε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη - Εξευτελίζει τον Κυριάκο μονο με μια φραση

Ξεσπασε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη - Εξευτελίζει τον Κυριάκο μονο με μια φραση

Την έκρηξη της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, Χριστίνας Σούζη, προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Βουλή για την κακοκαιρία Ελπίδα και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής είχε πει: «Ως προς το ζήτημα του χιονιού θέλω να σας πω κι εγώ ότι κανείς μετεωρολόγος δε

0000

προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας. Και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι -συνήθως πέφτει βράδυ- και κανείς μετεωρολόγος δε είχε προβλέψει ότι θα ρίξει μισό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια».

Μιλώντας σήμερα για την πρόγνωση του καιρού, στην πρωινή η

εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Χριστίνα Σούζη, έδωσε έμμεση απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Βρέχει, χιονίζει όταν θα έρθει ένα χαμηλό βαρομετρικό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα

έρθει. Όποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Το 2002 ξεκίνησε μεσημέρι από τα βόρεια προάστια. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει».

«Δέχτηκες μομφή;» της είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό», ανέφερε η μετεωρολόγος.

«Εγώ βλέπω ότι απαντάει στην κυβέρνηση» σημείωσε η Μαρία Αναστασοπούλου, με την Χριστίνα Σούζη να απαντάει :«Απαντάω σε όποιον λέει ότι φταίνε οι μετεωρολόγοι».

Leave a Comment