Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξέσπασε η χαροκαμένη μάνα όταν άκουσε τα νέα - Ντροπή σε όλους σας φωναζε με δυναμη

Ξέσπασε η χαροκαμένη μάνα όταν άκουσε τα νέα - Ντροπή σε όλους σας φωναζε με δυναμη

Δίκη Τοπαλούδη: Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη, το δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.

Δεν υπήρχε άλλη λύση από τη διακοπή της δίκης, για δεύτερη φορά, καθώς μια ένορκος, μέλος της έδρας και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου με

0000

αλβανική καταγωγή, βρέθηκαν θετικοί στο κορωνοϊο.

Στο άκουσμα της απόφασης περί νέας διακοπής, η μάνα της άτυχης φοιτήτριας, Κούλα Αρμοτίδου, ξέσπασε, φωνάζοντας «ντροπή, ντροπή. Μπράβο σε όλους σας εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα».

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αλέκα Ψαράκου, μάνα της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, το

περασμένο καλοκαίρι, στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μάνα της Ερατούς, που δολοφονήθηκε το 2019, στη Μυτιλήνη, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη με τη διακοπή για δεύτερη φορά

Μάλιστα, η Ελένη Κρεμαστιώτη εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της στο δικαστήριο, ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα της έδρας να της απαντάει «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το

σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!»υπογράμμισε, κατά την έξοδο της από το δικαστήριο, η Κούλα Αρμοτίδου.

Σημειώνεται ότι και σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκε και πάλι μόνο ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων, ο νεαρός Ροδίτης και όταν η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη τον είδε να κάθεται στο εδώλιο, που σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων βρίσκεται στο ύψος της έδρας, φώναξε «δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Leave a Comment