Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξέσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ειμαι εδώ και επτά μήνες απλήρωτος αλλά την σημαία μας θα την

Ξέσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ειμαι εδώ και επτά μήνες απλήρωτος αλλά την σημαία μας θα την

Λευτέρης Πετρούνιας:Ο Έλληνας αθλητής επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής, τόνισε πως θέλει να

0000

σηκώνει την ελληνική σημαία ψηλά. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι εδώ και επτά μήνες, ο ίδιος αλλά κι άλλοι αθλητές είναι απλήρωτοι.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το μετάλλιο, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δήλωσε: «Υπάρχουν αντιξοότητες αλλά θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά. Είναι σημαντικό για εμένα γιατί μετά από δύο χρόνια απουσίας κατάφερα να επιστρέψω εκεί που θέλω».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν το μετάλλιο του δίνει ψυχολογία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απάντησε: «Ενόψει των Ολυμπιακών μου δίνει μεγάλη δύναμη για να διεκδικήσω ξανά το χρυσό μετάλλιο όπως και στο

Τόκιο και στο Ρίο».

Πετρούνιας

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με την πανδημία: «Το μήνυμα μου είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για να κοιτάξουμε μπροστά. Σκοπός μας είναι να

επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και στις συνήθειες μας. Θέλω να ανεβάζω την σημαία μας ψηλά».

Σχετικά με το που αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αφιερωμένο στα κορίτσια μου και σε όλους. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη και στους αθλητές πίσω μου που είναι απλήρωτοι εφτά μήνες όπως και εγώ. Εγώ έχω χορηγούς, αλλά τα παιδία δεν έχουν η νέα διοίκηση να μην κάνει τα λάθη της παλιάς».

Απαντώντας για τα ρεκόρ και τους στόχους, δήλωσε πως: «Ναι είναι ξεκάθαρα στόχος να σπάσω τα ρεκόρ μου και

τους στόχους μου. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και να υπάρχουν επιτυχίες».

Πετρούνιας

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος υποδέχθηκε την ελληνική αποστολή, έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή για το μετάλλιό του και τόνισε πως θα λυθούν τα προβλήματα με τους απλήρωτους αθλητές.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εκ μέρους της κυβέρνησης θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τον Λευτέρη Πετρούνια. Είμαι εδώ για να πω ένα μεγάλο μπράβο. Βλέπουμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο αθλητικό οικοδόμημα. Δουλεύουμε μαζί με τους αθλητές για να το φτιάξουμε. Κάναμε μια προσπάθεια με τις εκλογές. Σημαντικό είναι η νέα ομοσπονδία να είναι καλύτερη από την επόμενη και κάθε επόμενη».

Πετρούνιας

Πετρούνιας

Leave a Comment