Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξέσπασμα Ιακωβίδη στους Ολυμπιακούς - Αντίο με λυγμούς από τον Έλληνα αρσιβαρίστα

Ξέσπασμα Ιακωβίδη στους Ολυμπιακούς - Αντίο με λυγμούς από τον Έλληνα αρσιβαρίστα

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Έχω κουραστεί αυτή την κατάσταση, δεν το αντέχω άλλο αυτό», είπε ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών.

Θοδωρής Ιακωβίδης: Αποχωρεί από την Άρση Βαρών – Τι δήλωσε αρχικά

0000

Ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Θοδωρής Ιακωβίδης

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας με λυγμούς αναφέρθηκε στο αντίο του στο άθλημα. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά) καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να

κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω».

Θοδωρής Ιακωβίδης: Όσα ανέφερε στη συνέχεια

«Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. “Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στήριξαν, υπογραμμίζοντας πως ήταν το κίνητρο του για να συνεχίζει να μάχεται τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

Leave a Comment