Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κώστας Βουτσάς: Αισιόδοξα τα νέα, αρχίζει να ανταποκρίνεται -Τι λέει η κόρη του Σάντρα

Κώστας Βουτσάς: Αισιόδοξα τα νέα, αρχίζει να ανταποκρίνεται -Τι λέει η κόρη του Σάντρα

Σε καταστολή παραμένει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος και εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το βράδυ της Παρασκευής, η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού.

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία, η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι όντως ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που του κάνουν. Κι έχει μια σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, μικρή, αλλά σταθερή, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό» σημείωσε η Σάντρα Βουτσά, κόρη του ηθοποιού από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγερ.

«Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία του, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις» σημείωσε η κόρη του Κώστα Βουτσά στην τηλεοπτική της δήλωση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Βουτσάς θα αρχίσει να συνέρχεται

Όπως εξήγησε η κόρη του Κώστα Βουτσά «ήδη, (οι γιατροί) έχουν σταματήσει τη χορήγηση του

0000

φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται». Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως έχει χορηγηθεί στον πατέρα της φαρμακευτική αγωγή ανάλογη με εκείνη που δίνεται σε έναν ασθενή πριν από ένα χειρουργείο. «Βεβαίως όταν σε βάζουν σε καταστολή φαντάζομαι αυτή η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορείς να ξυπνήσει αμέσως, αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει» σημειώνει η κόρη του Κώστα Βουτσά.

«Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και ανταποκρίνονται, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι, να μην κάνουν κάτι ούτε απότομα, ούτε γρήγορα που να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αφήνουν τον ίδιο τον οργανισμό να τους δείξει πως πρέπει να κινηθούν» προσθέτει η Σάντρα Βουτσά.

Το βρογχικό άσθμα που ταλαιπωρεί τον Κώστα Βουτσά

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά, η κόρη του εξήγησε πως ο ηθοποιός είχε από νέος ευαισθησία με το αναπνευστικό του σύστημα. «Ο πατέρας μου έχει από 25 ετών βρογχικό άσθμα που σίγουρα αυτό έχει κάνει τους πνεύμονές του πολύ πιο ευαίσθητους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Σάντρα Βουτσά συμπλήρωσε πως ο πατέρας της ταλαιπωρούνταν από τον Οκτώβρη από μια λοίμωξη που δεν υποχωρούσε. «Ήταν πάλι λίγο, αυτό που λέμε κρυωμένος αυτές τις μέρες. Αλλά προφανώς το σύστημα ήθελε κάτι παραπάνω από μια αντιβίωση» πρόσθεσε η κόρη του Κώστα Βουτσά.

Βίντεο: Η δηλώσεις της κόρης του Κώστα Βουτσά στο δελτίο του ΑΝΤ1

Κλείνοντας τη σύνδεση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Σάντρα Βουτσά πρόσθεσε πως ο πατέρας της θα συνέλθει, καθώς «περιμένει πώς και πώς φαντάζομαι να ξαναγυρίσει στο θέατρο».

Leave a Comment