Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κύπρος - Νιώθω φριχτά και τρέμω ολόκληρη - Τι έγραφε το 39χρονο μοντέλο λίγο πριν πεθάνει από θρόμβωση

Κύπρος - Νιώθω φριχτά και τρέμω ολόκληρη - Τι έγραφε το 39χρονο μοντέλο λίγο πριν πεθάνει από θρόμβωση

Η 39χρονη Stephanie Dubois, μοντέλο από το Βρετανία, έφυγε από την ζωή από θρόμβωση λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το

0000

σκεύασμα της Astrazeneca. Είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαΐου και πριν τον θάνατό της είχε κάνει κάποιες αναρτήσεις στο Facebook εκφράζοντας δημοσίως ότι δεν αισθανόταν καλά, μετά τον εμβολιασμό της.

θρόμβωση

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο

Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπως επιβεβαίωσε στο SigmaLive ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου.

Στις αναρτήσεις της στο Facebook,η Βρετανίδα έγραφε πόσο άσχημα ένιωσε μετά την πρώτη δόση, επισημαίνοντας ότι ήταν άρρωστη τις επόμενες ημέρες

Δείτε τις αναρτήσεις της λίγο πριν «φύγει» από θρόμβωση

Η μητέρα του μοντέλου έκανε ένα σχόλιο στο

Facebook λέγοντας πως η κόρη της έχει υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca

Eπίσης ενημέρωσε τον κόσμο που ανησυχούσε για την κόρη της ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μη αναστρέψιμη ενώ είπε πως βρίσκεται σε κώμα.

θρόμβωση

Ο θάνατος της γυναίκας, η οποία ζούσε στην Κύπρο τους τελευταίους πέντε μήνες, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της, σε φίλους και συνεργάτες.

θρόμβωση

Μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από τον Kamran Abassalty για την κηδεία της άτυχης γυναίκας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής £3,005.

Leave a Comment