Ψυχαγωγία Ενημέρωση

La Casa de Papel: Σε ποιο επεισόδιο αναφέρεται η Θεσσαλονίκη -Τι ρόλο παίζει η συμπρωτεύουσα;

La Casa de Papel: Σε ποιο επεισόδιο αναφέρεται η Θεσσαλονίκη -Τι ρόλο παίζει η συμπρωτεύουσα;

Οι λάτρεις των αστυνομικών σειρών σε όλο τον κόσμο ζουν στον ρυθμό του La Casa de Papel και της 3ης σεζόν που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στο Netflix.

Αρκεί μια ματιά στο twitter του Netflix για την Ελλάδα και καταλαβαίνει κανείς πως για την ψηφιακή πλατφόρμα αυτή την περίοδο δεν υπάρχει άλλη σειρά... μόνο το La Casa de Papel. Ο διαχειριστής του λογαριασμού δεν σταματά να ανεβάζει post με σχόλια για την ισπανική περιπέτεια. «Στη δουλειά σήμερα έχουμε χωριστεί σε αυτοί που έχουν δει το La Casa de Paper και στους άλλους» γράφει χαρακτηριστικά κάποιος.

Και την ίδια στιγμή, οι μισοί θέλουν τόσο πολύ να μοιραστούν όσα παρακολούθησαν στον τρίτο κύκλο και οι άλλοι μισοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν θύματα Spoiler για το La Casa de Papel.

Spoiler Free - Ο ρόλος της Θεσσαλονίκης στο La Casa de Papel

Από το τελευταίο τρέιλερ της ισπανικής σειράς πριν την πρεμιέρα, παρακολουθήσαμε τον «Professor» να καλωσορίζει τα πέντε νέα μέλη της συμμορίας που θα δούμε στον τρίτο κύκλο. Από αυτά, δύο τα γνωρίζαμε ήδη (η αστυνομικίνα και η ξανθιά υπάλληλος του νομισματοκοπείου) καλά, ενώ ακόμα τρεις παραμένουν μυστηριώδεις. Ξεχωρίζει από τα νέα πρόσωπα η «Λισαβόνα», ενώ μαζί της είναι ο «Παλέρμο», ο «Μπογκοτά», ο «Μαρσέιγ» και η «Στοκχόλμη».

Ναι, είναι γνωστό πλέον το μοτίβο των πόλεων από όλο τον κόσμο, που χρησιμοποιούν ως ψευδώνυμο τα μέλη του La Casa de Papel. Ωστόσο, η Θεσσαλονίκη στην περίπτωσή μας έχει σχέση με τον Μπογκοτά. Το νέο μέλος της σπείρας εξιστορεί τον «βίο και την Πολιτεία» του στον Ντένβερ και τη Ναϊρόμπι. Ο Μπογκοτά τους αποκαλύπτει πως έχει έξι παιδιά, ένα από τα οποία – το πιο ξεχωριστό όπως λέει – ο Γιάρις που μένει στη Θεσσαλονίκη.

Το στοπ-καρέ από το επεισόδιο στο οποίο γίνεται αναφορά στη Θεσσαλονίκη

Το στοπ-καρέ από το επεισόδιο στο οποίο γίνεται αναφορά στη Θεσσαλονίκη

Πρόσω ολοταχώς για 4η σεζόν στο La Casa de Papel

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού el Periodico, η σειρά φαινόμενο του Netflix που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην ιβηρική χερσόνησο, αλλά και παγκοσμίως, αναμένεται να επιστρέψει με νέα, τέταρτη σεζόν. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου του La Casa de Papel έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου.

Leave a Comment