Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λάρισα - Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του σε ακουαρέλα για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Λάρισα - Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του σε ακουαρέλα για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Λάρισα: Πατέρας ζωγράφισε τα παιδιά του σε ακουαρέλα για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Πώς ένας ερασιτέχνης ζωγράφος κατάφερε να φάει με τα παιδιά του παρά τους περιορισμούς της πανδημίας

Επιστράτευσε το ταλέντο του στη ζωγραφική και κατάφερε στο εορταστικό τραπέζι τωνΧριστουγέννωννα έχει κοντά του αγαπημένα του πρόσωπα, αν και στην πραγματικότητα εκείνα βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί κατά τηςδιασποράς του κορωνοϊού.

0000

Με την πράξη του αυτή ο κύριοςΔημήτρης Κλέτσαςαπό τηΛάρισαέκανε μια ευχάριστη έκπληξη στη σύζυγο τουΤασούλα, η οποία εκεί που υπολόγιζε πως θα έβαζε δυο σερβίτσια στο τραπέζι της τελικά το στόλισε κανονικά λες και κοντά τους ήταν και τα δυο τους παιδιά με τους συντρόφους τους.

Όπως εξηγεί ο ερασιτέχνης ζωγράφος στοprotothema.grτην απόφαση αυτή την πήρε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να ετοιμαστούν τα πορτρέτα των «επίσημων» καλεσμένων του:

«Το μεσημέρι των Χριστουγέννων ήταν όλα έτοιμα. Η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε, ενώ στην επικοινωνία που είχαμε με το παιδιά μας το χάρηκαν πάρα πολύ. Ως ερασιτέχνης ζωγράφος είχα να κάνω πορτρέτο τουλάχιστον 50χρόνια, αλλά εντάξει για τον χρόνο που είχα μπροστά μου πιστεύω πως καλά τα κατάφερα. Ήξερα εδώ και μέρες πως εξαιτίας του ιού δεν θα καταφέρει κανένας να μας επισκεφτεί κι έτσι σκέφτηκα ένα δικό μου τρόπο για να τους

έχουμε κοντά».

trapezi2

Για οδηγό του στην όλη καλλιτεχνική του προσπάθεια ο κ.Κλέτσας είχε τις φωτογραφίες των τεσσάρων αγαπημένων του προσώπων, που τον βοήθησαν ώστε να αποτυπώσει με το κάρβουνο καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους στην ακουαρέλα:

«Το βασικό υλικό είναι το κάρβουνο, ωστόσο χρησιμοποίησα κι άλλα προκειμένου το αποτέλεσμα να μου αρέσει περισσότερο. Όταν τα παιδιά μου είδαν τι είχα κάνει πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Ο γιος μου μάλιστα θέλησε τις φωτογραφίες να τις μοιραστεί με τους φίλους του στο facebook και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα».

Πηγή : protothema.gr

Leave a Comment