Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λατινοπούλου κανει τρομερη επιθεση στον Καπουτζιδη - Εχει το πηγάδι σου πάτο

Λατινοπούλου κανει τρομερη επιθεση στον Καπουτζιδη - Εχει το πηγάδι σου πάτο

Για ακόμα μια φορά η Αφροδίτη Λατινοπούλουπροκαλεί Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατία με βίντεακι που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στον Γιώργο Καπουτζίδη σχετικά με τις δηλώσεις του ηθοποιού σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω φικι φικιουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου. Μάλιστα η

0000

κυρία Λατινοπούλουδε δίστασε να συγκρίνει τον αυτοπροσδιορισμό με την παιδεραστία και την αιμομιξία ενώ έκανε αναφορά και στα ζώα. O Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και έδωσε τη δική του απάντηση.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη: «Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους»

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο με πολύ κόπο και προσπάθεια να νιώθω ελεύθερος. Να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια θέλω να μου πείτε. Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα. Σε αυτό στέκομαι. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να \

μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι. Και δε πρόκειται να χαλάσω ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ».Όλα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για παιδεραστία και αιμομιξία

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με

βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βίντεό της στα σοσιαλ μεδια.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρθηκε και στον νόμο της Σαρίας ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως «συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».

Στη συνέχειαέκανε αναφοράστην παιδεραστία λέγοντας: «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυνή, ή είμαι γυνή αλλά νιώθω άντρας ή δε νιώθω ούτε άντρας ούτε γυνή και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δε θα πούμε πως είναι παιδεραστία».

Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίπτωση της αιμομιξίας: «Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δε θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας», τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τα ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη

Στο τέλος, έθεσε και δύο σχετικά ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη.«Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;» και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δε μπορεί και δε

πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της; Πού θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;».


Έντονες αντιδράσεις στο Twitter
Η τοποθέτησή της είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των χρηστών των σοσιαλ μεδια με τους χρήστες να βρίσκουν κατάπτυστα τα όσα είπε.

Latinopoulou_Twet1

Latinopoulou_Twet


Ελεονώρα Μελέτη και Κώστας Τσουρός απαντούν στη Λατινοπούλου

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλουσχολιάστηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Παιδιά, γιατί ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα; Πραγματικά, βγαίνω από τα ρούχα μου. Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει κάθε φορά να προκαλεί για να τη σχολιάζουμε. Δηλαδή, ασχολούμαστε με ένα πράγμα τέτοιο», είπε αρχικά ο Κώστας Τσούρος για να συνεχίσει: «Ένας άνθρωπος όταν συγκρίνει ένα κακούργημα που είναι η παιδεραστία στη συγκεκριμένη περίπτωση με το φικι φικιουαλικό προσδιορισμό ενός ανθρώπου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δηλαδή, δε μπορείς να πεις κάτι. Για ποιο λόγο το σχολιάζουμε τώρα αυτό το πράγμα;».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της: «Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι το γεγονός ότι είπε για το πόσο θα υπάρχει πάτος στο πηγάδι των αιτημάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικός όρος. Δεν μιλάμε ούτε για πηγάδι, ούτε για πάτο. Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι για κάποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν περιθωριοποιημένοι».


Κοιτάξτε βίντεακι: Σάλος με τη φράση της Λατινοπούλου «έχει το πηγάδι πάτο;» για ΛΟΑΤΚΙ και ΚαπουτζίδηLeave a Comment