Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λευτέρης Λαζάρου - Ενημερώστε τους φίλους σας - Δεν θα ανοίξω σήμερα το μαγαζί μου

Λευτέρης Λαζάρου - Ενημερώστε τους φίλους σας - Δεν θα ανοίξω σήμερα το μαγαζί μου

Λευτέρης Λαζάρου:Ο γνωστός σεφ γνωστοποίησε τους λόγους που δεν θα ανοίξει αύριο το μαγαζί του στο Μικρολίμανο. Όπως είπε, υπάρχουν κενά στο άνοιγμα της εστιάσης.

Λευτέρης Λαζάρου: Οι λόγοι που δεν θα ανοίξει το μαγαζί του

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη, ο γνωστός σεφ ζήτησε

0000

αποσαφηνίσεις για τους όρους λειτουργίας της εστίασης. Στη συνέχεια, δήλωσε πως δεν θα ανοίξει το μαγαζί του και υπάρχουν δύο λόγοι που δεν μπορεί να το κάνει.

Αρχικά, εξήγησε πως είναι δύσκολη η τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών. Συνδυαστικά με το γεγονός, πως ήταν κλειστά για 6,5 μήνες, το ωράριο θα γινόταν εξαντλητικό για τους υπαλλήλους, ώστε να ετοιμάσουν το μαγαζί.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα έργα ανάπλασης που γίνονται στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται και το κατάστημα του κ. Λαζάρου. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις των ειδικών για την απαγόρευση της μουσικής στα εστιατόρια, είπε διερωτώμενος: «Έχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια;».

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως: «τσουβαλιάζοντας τα εστιατόρια, τα καφέ και τα

καφέ μπαρ, σπρώχνουμε και πάλι τους νέους στις πλατείες».

Μιλώντας για την απαγόρευση κυκλοφορίας, ο κ. Λαζάρου είπε πως θεωρεί αδύνατο για έναν πελάτη εστιατορίου της παραλιακής, να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια.

Καταλήγοντας, ο κ. Λαζάρου τόνισε πως «Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε» και πρόσθεσε πως όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους, πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1:

Leave a Comment