Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση - Βάπτισαν σήμερα τις κόρες τους με εντυπωσιακά φορέματα

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση - Βάπτισαν σήμερα τις κόρες τους με εντυπωσιακά φορέματα


Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Βάπτισαν σήμερα τις κόρες τους

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τονΛευτέρη Πετρούνιακαι τηΒασιλική Μιλλούση, αφού βάπτισαν τις κόρες τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά από αρκετές φορές που άλλαξε την ημερομηνία του μυστηρίου, αποφάσισε τελικά το

0000

απόγευμα του Σαββάτου 12/06 να βαπτίσει τα δύο παιδιά του. Μπορεί ο καιρός να είναι συννεφιασμένος και βροχερός στις περισσότερες περιοχές της Αττικής, όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να χαλάσει τα σχέδια του ζευγαριού.

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:00 μ.μ στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση θέλησαν αυτή τη σημαντική ημέρα να μοιραστούν τη χαρά τους, εκτός από τις οικογένειές τους, με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λίγο μετά τις 17:00 μ.μ άρχισε να διακοσμείται ο χώρος και να γεμίζει με μπαλόνια και λουλούδια σε ροζ και λευκό χρώμα. Οι ευτυχισμένοι γονείς επέλεξαν το θέμα της βάπτισης να είναι οι κύκνοι.

Η Βασιλική Μιλλούση έλαμπε στο λευκό εντυπωσιακό φόρεμά της, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τα

φορέματα των δύο κοριτσιών της. Όσο για τον Λευτέρη Πετρούνια, εκείνος φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού ήρθε στη ζωή τον Νοέμβριο του 2019 ενώ η μικρότερη τον Δεκέμβριο του 2020. Το όνομα της πρώτης είναι Σοφία και της δεύτερης Ελένη, με τους γονείς της να τη φωνάζουν Λένια.

Νονοί της Σοφίας είναι οΧρήστος Μάστοραςκαι ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια,Βασίλης Λαζαρίδης. Από την άλλη, νονοί της Λένιας είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη ΠετρούνιαΓιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση,Θάλεια Παλιαρούτα.

Ο φωτογραφικός φακός τουTLIFEβρέθηκε στη βάπτιση και σου παρουσιάζει όσα έγιναν!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες:Πέτρος Χόντος

Leave a Comment