Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λύγισε με δάκρυα στα μάτια - Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε

Λύγισε με δάκρυα στα μάτια - Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε

«Λύγισε» ο Χαρδαλιάς, με δάκρυα στα μάτια: «Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι, θα νικήσουμε»

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στη μάχη με τον

0000

αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό, επί έναν χρόνο και ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τους πολίτες που αντέχουν στέλνοντας το σύνθημα «συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε».

Στη δύσκολη πορεία πουεπί έναν χρόνοδιανύουν όλοι οι πολίτες απέναντι στονκορονοϊόαναφέρθηκε εμφανώς συγκινημένος ο υφυπουργός Πολιτικής ΠροστασίαςΝίκος Χαρδαλιάςστέλνοντας μήνυμα ότι «έναν χρόνο μετά δεν υποχωρούμε, όλοι είμαστε κουρασμένοι, αγχωμένοι αλλά όχι φοβισμένοι».

Έκανε λόγο για μία πορεία τεράστια, πρωτοφανή, επίπονη.«Μας έχει στερήσει πολλά. Τα μικρά και

μεγάλα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας χαρούμενη»ανέφερε κάνοντας τον απολογισμό τουενός έτους από το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Έναν χρόνο μετά, έχοντας κοπιάσει και παλέψει, δίνουμε μία σειρά από μάχες για να φτάσουμε σιγά σιγά στην υπέρτατη νίκη» ανέφερε και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τον καθένα ξεχωριστά.

«Σας ευχαριστούμε για την κούραση που αντέχετε, για τη μάσκα που δεν

ξεχνάτε, για τη φορά που είπατε όχι ενώ τόση ανάγκη είχατε να πείτε δεν πειράζει. Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε»ανέφερε.

Ανέφερε ότι η αγωνία είναι να μείνουμε ασφαλείς έως το

τέλος προσθέτοντας ότι «για κάποιους αυτό εξελίσσεται σε στοίχημα ζωής, στοίχημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα, τους πολίτες. Έναν χρόνο μετά παλεύουμε χωρίς να κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν».

«Χωρίς τις δικές σας θυσίες δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Δεν το λέω συμβατικά. Έναν χρόνο μετά επιμένουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες, στις κριτικές, στις ανησυχίες τους, το χρωστάμε στους γονείς, τα παιδιά, τους φίλους μας, στη μνήμη όσων έπεσαν στη μάχη με τον αόρατο εχθρό»σημείωσε.

Έκλεισε αναφερόμενος στον εμβολιασμό, τονίζοντας ότι η ελευθερία δεν αργεί.

Πηγή : sputniknews.gr

Leave a Comment