Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MAD Video Music Awards: Η στιγμή που Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια στα VIP

MAD Video Music Awards: Η στιγμή που Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια στα VIP

Σοβαρή ένταση επικράτησε στα χθεσινά μουσικά βραβεία MAD μεταξύ των ράπερ Snik και Light που πιάστηκαν στα χέρια

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν χθες σταμουσικά βραβεία MADκαθώς όλοι σήμερα μιλάνε για τον καβγά μεταξύ των ράπερSnikκαι Light.

Ο Light είχε μόλις παραλάβει το βραβείο του για το καλύτερο Hip Hop Video της χρονιάς, κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφιος και ο Snik. Όπως φαίνεται οι δηλώσεις του καλλιτέχνη πάνω στη σκηνή ενόχλησαν τον Snik με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί ένταση μεταξύ τους όταν ο Light κατέβηκε από τη σκηνή, στα καθίσματα των VIP.

Ερασιτεχνικά βίντεο από το περιστατικό έχουν κατακλύσει σήμερα το διαδίκτυο με τους ράπερ σε έναν «εχθρικό εναγκαλισμό» ενώ στη σκηνή τραγουδά η Καίτη Γαρμπή.Ο Σάκης Ρουβάς πήρε μάλιστα πρωτοβουλία και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα. Άμεση ήταν η αντίδραση από την ασφάλεια της παραγωγής, με έναν από τους υπεύθυνους για την επίβλεψη του χώρου να μπαίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές και τελικά να τους χωρίζει.

«Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Leave a Comment