Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μάγκας μετακόμισε στον Όλυμπο και ζει 16 χρόνια σε καλύβα χωρίς ρεύμα και λογαριασμούς

Μάγκας μετακόμισε στον Όλυμπο και ζει 16 χρόνια σε καλύβα χωρίς ρεύμα και λογαριασμούς

Παράτησε τη ζωή στη πόλη, μετακόμισε στον Όλυμπο και ζει 16 χρόνια σε καλύβα χωρίς ρεύμα και λογαριασμούς

Πιερία: Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή της Πιερίας. Μάλιστα, ο Όλυμπος είναι το μέρος, όπου ο ίδιος έχει διαλέξει για να ζει.

Ο συγκεκριμένος άνδρας λοιπόν φιλοξενήθηκε στην

0000

τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο ίδιος αναφέρθηκε στον τρόπο που ζει, ενώ δε παρέλειψε παράλληλα να ανοίξει την καλύβα του στην κάμερα της εκπομπής. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ίδιος το βράδυ έχει μόνο το φως από την ξυλόσομπα που έχει στην καλύβα του για να βλέπει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνδρα που ζει στον Όλυμπο

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχει

επιλέξει ένας άνδρας από την Πιερία. Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το περασμένο Σάββατο και η ιστορία ζωής του έχει μεγάλο ενδιαφέρον.Ο Παναγιώτης Σαρίμπασης αποφάσισε να εγκαταλείψει τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αποσυρθεί στο βουνό των Θεών εδώ και 16 χρόνια. Όπως είπε στην εκπομπή του Alpha, ήταν δική του και μόνο αποφάση να ζει μόνος του σε μια καλύβα πάνω από τα Πριόνια, σε

υψόμετρο 970 μέτρων. Ο κ. Σαρίμπασης ανέφερε επίσης ότι έχει ρεύμα από φωτοβολταϊκά, ζεσταίνεται με σόμπα και πίνει νερό από τον ποταμό Ενιπέα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεακι, με τον άνδρα που ζει στον ΌλυμποLeave a Comment