Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μάνα πέταξε το κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο στον Ν. Κόσμο και μετά έπεσε κι αυτή

Μάνα πέταξε το κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο στον Ν. Κόσμο και μετά έπεσε κι αυτή

Σύμφωνα με μαρτυρίες πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι της και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη στο κενό – Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 4.30 το απόγευμα

Αδιανόητη τραγωδία έγινε περίπου στις 4.30 το απόγευμα, στην οδό Κατσαντώνη, στον Νέο Κόσμο: Μια μάνα, που είναι Ελληνίδα, με το παιδί της έπεσαν στο κενό από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν. Κατά τις πρώτες πληροφορίες είναι νεκροί, ωστόσο, σύμφωνα με άλλες -ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- το κοριτσάκι διακομίσθηκε με σφυγμό στο Αγλαϊα Κυριάκου. Εως αυτή την ώρα δεν είναι γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.

Μάλιστα, την ώρα της τραγωδίας, ο σύζυγος και πατέρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμα, έχοντας μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι το τεσσάρων ετών κοριτσάκι της και ακολούθως έπεσε και η ίδια. Μάλιστα, γείτονες που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της προσπάθησαν εναγωνίως να τη μεταπείσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

«Γύριζα με τα παιδιά μου στο σπίτι. Ακουσα φωνές μωρού και κλάματα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “τί κάνετε εκεί;” Δεν μου απάντησε. Της ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε “θέλω τον μπαμπά μου”. Μου απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γιαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα», περιγράφει κλαίγοντας σχεδόν και υπό καθεστώς σοκ αυτόπτης μάρτυρας. « Γυρίζοντας να της ξαναμιλήσω είδα ότι πέταξε το παιδάκι. Γύρισα να καλύψω τη μικρή μου κόρη για να μην δει, και έτσι δεν είδα και εγώ το παιδάκι να πέφτει. Δεν ξέρω αν ο γιος μου το είδε, γιατί έβαλε τις φωνές. Εκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν.Αρχισα να της μιλάω, τι πρόβλημα έχεις, να σε βοηθήσω εγώ, πές μου.Αμέσως την είδα να βγάζει τα πόδια από τα κάγκελα και πήδηξε από την πλευρά της οδού Ποριώτη».

balkoni01

balkoni03

balkoni02

Leave a Comment