Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μάνα πήγε την κόρη της στον Σειρηνάκη για να γυρίσει ταινία : «Θέλω να παίξει με 50 άντρες»

Μάνα πήγε την κόρη της στον Σειρηνάκη για να γυρίσει ταινία : «Θέλω να παίξει με 50 άντρες»

Μετά τις ατελείωτες ουρές στα κάστινγκ για ταινίες μια μητέρα πήγε η ίδια την κόρη της και είχε και απαιτήσεις!

Η βιομηχανία του έχει πάρει τα πάνω της τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει viral η είδηση με την οντισιόν για μιαελληνική παραγωγή που έγινε στο Περιστέρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούνουρές, στο μαγαζί που την φιλοξενούσε.

Στο κάστινγκ είχε πάει μέχρι καιένας δάσκαλος συνταξιούχος!

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Εspresso» μια μητέρα πήγε την 25χρονη κόρη της στον Σειρηνάκη και μάλιστα έθεσε και τους όρους της. Συγκεκριμένα, ζήτησε να παίξει στην ταινία με 50 άνδρες ώστε να ξεχωρίσει!

H «Espresso» επικοινώνησε με τον κ. Σειρηνάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τοπεριστατικό:

«Ήρθε η μητέρα μαζί με την κόρη της. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι η μητέρα έθεσε ως μοναδική προϋπόθεση για να παίξει η κόρη της στην ταινία “να μη γίνει ό,τι γίνεται με όλες τις άλλες ”. Όταν τη ρώτησα τι εννοεί και αν έχει καταλάβει ότι η κόρη της θα παίξει σε ταινία , εκείνη μού απάντησε:

“Το γνωρίζω. Αν τη βάλεις να παίξει με έναν ή δύο άνδρες, θα είναι σαν όλες τις άλλες ή σαν την κάθε άγνωστη. Για να παίξει η κόρη μου, θέλω πάνω από 50 Έλληνες στη σειρά, για να κάνει τη διαφορά! Αλλιώς δεν παίζει!”» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Sirina!
Ο κ. Σειρηνάκης ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που μητέρα και κόρη πήγαν σε αυτόν δεν ήταν οικονομικοί, καθώς, όπως του εξήγησε η 25χρονη, απλώς ήταν απελευθερωμένη σεξουαλικά και ήθελε να ζήσει νέες εμπειρίες:

«Φαίνονταν πολύ νορμάλ και οι δύο. Ήταν κυριλέ ντυμένες, με ωραίο λόγο και από την όλη στάση τους αντιλήφθηκα ότι μορφωτικά ήταν πάνω από το μεσαίο επίπεδο Η κόρη, μάλιστα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο!»

Όπως διευκρίνισε ο ιδιοκτήτης της Sirina, πάντως, τον έχουν επισκεφτεί και άνθρωποι που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. «Είχε τύχει να έρθει μια μητέρα με ένα παιδάκι, γυναικάρα, και να μου πει κλαίγοντας: “Με βγάζουν από το σπίτι. Θέλω να παίξω μόνο γι’ αυτό και μετά θα δω τι θα κάνω στη ζωή μου”! Της έδωσα τα χρήματα και έφυγε. Δεν βάζω ποτέ άνθρωπο σε απόγνωση να παίξει σε ταινία μου», λέει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας και το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες και τα κάστινγκ.

Leave a Comment