Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μανουλα παει τον γιο της στο δημοτικο ντυμενη προστυχα – Την μαγνητοσκόπησαν κρυφά και την ανέβασαν

Μανουλα παει τον γιο της στο δημοτικο ντυμενη προστυχα – Την μαγνητοσκόπησαν κρυφά και την ανέβασαν

ΒΟΛΙΒΙΑ. Το τι θα φοράει κάθε άνθρωπος είναι μία καθαρά προσωπική του επιλογή. Μία επιλογή που πρέπει να γίνεται σεβαστή. Έναν σεβασμό που δε δέχτηκε εν τέλει μία μάνα στην Βολιβία η οποία επικρίθηκε σφόδρα από τους γονείς στο σχολείο του γιου της καθώς τον άφησε στο

0000

συγκρότημα φορώντας ένα κοντό ροζ σορτσάκι που αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Και σαν να μην έφταναν οι επικρίσεις ότι το outfit«δε ταίριαζε στο σχολικό περιβάλλον», μία άλλη μάνα την μαγνητοσκόπησε κρυφά, χωρίς τη συναίνεσή της ανεβάζοντας το βίντεακι στο Facebook, ασκώντας της κριτική.

Τα πλάνα της Βανέσα Μεντίνα και του γιου της τραβήχτηκαν στο σχολείο στην πόλη Σάντα Κρουζ ντε λα Σιέρα της Βολιβίας. Το σύντομο κλιπ, το οποίο γυρίστηκε από έναν άλλο γονέα του οποίου το παιδί πηγαίνει επίσης στο σχολείο και δείχνει τη Βανέσα να βγαίνει από το

αυτοκίνητο και να αφήνει το παιδί της στην είσοδο.

Καθώς η Βανέσα γυρίζει για να ξαναμπεί στο αυτοκίνητό της, η γυνή που τραβάει το βίντεακι σχολιάζει ότι τα ρούχα είναι «ακατάλληλα» για να τα βλέπουν μικρά παιδιά.

Οι εικόνες έγιναν viral αλλά η μάνα απάντησε αναλόγως

Η αδιάκριτη μάνα είπε επίσης ότι δε ήταν η πρώτη φορά που η Βανέσα φόρεσε κάτι αποκαλυπτικό πηγαίνοντας το παιδί της σχολείο. Το βίντεακι του μοντέλου, η οποία έχει κερδίσει στον διαγωνισμό Miss Fitness στη Βολιβία, ενώ εκτός από fitness model εργάζεται και ως δικηγόρος, έγινε

γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν και άλλοι γονείς συμφώνησαν ότι «τα ρούχα ήταν ακατάλληλα για σχολείο.

Η Βανέσα ωστόσο δε έκανε πίσω και μέσω των σοσιαλ μεδια επέκρινε όσους προσπαθούν να την ντροπιάσουν για τα ρούχα της.

Είπε:«Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, σημάδια στοργής και εκτίμησης με τόσο όμορφα λόγια και με υπερασπίστηκαν στα σοσιαλ μεδια για εκείνο το βίντεακι που έγινε viral με κακές προθέσεις εναντίον μου που τράβηξε η μάνα. Η γυνή αυτή ήθελε να με δυσφημήσει, να μιλήσει με τέτοια περιφρόνηση για μένα και να εκθέσει τον τετράχρονο γιο μου χωρίς να ξέρει ότι αυτό είναι έγκλημα. Τα σχέδιά της δε πήγαν όσο καλά ήθελε.

Είχε τις χειρότερες προθέσεις ανεβάζοντάς το και εκθέτοντάς με, αναφερόμενη σε εμένα έτσι. Αλλά αυτή η ανάρτηση δε αφορά αυτή τη γυνή, είναι για να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου».

Και πρόσθεσε:«Είμαι μια καλή μαμά που εργάζεται σκληρά και φροντίζω τον γιο μου με όλη την αγάπη στον κόσμο και δε κάνω τίποτα κακό σε κανέναν. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω μια καρδιά γεμάτη αγάπη και αξίες».

Φυσικά τα ποσταρίσματα του μοντέλου έγιναν και αυτάviralκαθώς τα σχόλια στήριξης και επιδοκιμασίας ήταν χιλιάδες.

Leave a Comment