Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαρία Κίτσου για τα μηνύματα λατρείας στις «Αγριες Μέλισσες» -Μου στέλνουν να έρθουν στα χωράφια μου τζάμπα

Μαρία Κίτσου για τα μηνύματα λατρείας στις «Αγριες Μέλισσες» -Μου στέλνουν να έρθουν στα χωράφια μου τζάμπα

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι» μίλησε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου.

Η Λενιώ από το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες» απάντησε στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ, λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε το βραβείο γυναικείου ρόλου στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος. Φυσικά, η συζήτηση πήγε πολύ γρήγορα στην επιτυχημένη σειρά. «Ανυπομονούμε να δούμε κάθε βράδυ το έργο και να έρθουν τα επόμενα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρουμε κι εμείς τη συνέχεια» έσπευσε να πει για όσα με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές από τη συνέχεια στις «Άγριες Μέλισσες».

Πάντως, η Ελένη Σταμίρη δεν αποκάλυψε τίποτα για το μέγα spoiler στις «Άγριες Μέλισσες», τη σχέση δηλαδή του Νικηφόρου με τη Δρόσω που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα παιδί. «Συμβαίνουν τόσο απίθανα σενάρια στη ζωή, που στα σίριαλ λες “και τι μ’ αυτό;”» αρκέστηκε να δηλώσει η Μαρία Κίτσου.

2

Οι πιο απαιτητικές σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη από το Διαφάνι, η μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» έχει πολλές έντονες σκηνές στη σειρά. Ωστόσο για τη Μαρία Κίτσου, οι πιο δύσκολες είναι εκείνες που έχει μαζί με τον μεγάλο έρωτα του χαρακτήρα της σειράς, τον Λάμπρο. «Νομίζω όλες οι σκηνές με το Λάμπρο που είναι εσωτερικές και συναισθηματικές απαιτούν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας γιατί πρέπει να έρθεις σε επαφή με πολύ εσωτερικά συναισθήματα» λέει.

Σε κάθε περίπτωση η «εθνική χήρα» όπως είναι το

0000

προσωνύμιο της Ελένης από τις «Άγριες Μέλισσες» έχει φανατικούς υποστηρικτές στα social media. Η Μαρία Κίτσου παραδέχεται πως λαμβάνει πάρα πολλά μηνύματα, τόσα που πολλές φορές δεν προλαβαίνει να απαντήσει σε όλους.

Οι πιο μεγάλοι θαυμαστές της, ταυτίζονται με τον ρόλο της. Μου λένε «ότι θα έρθουν εργάτες στα χωράφια μου, τζάμπα, να δουλέψουν» εξηγεί η Μαρία Κίτσου. «Τρομερά μηνύματα με πολλή, πολλή αγάπη. Τι να πω είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που συμβαίνει» σημειώνει η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Βίντεο: Η Μαρία Κίτσου αγαπά το ίδιο την τηλεόραση και το θέατρο

Τέτοια είναι η επιτυχία της σειράς, που η Μαρία Κίτσου έχει αναθεωρήσει την άποψή της για την τηλεόραση. Στην ερώτηση «τηλεόραση ή θέατρο;» απαντά. «Και τα δύο. Προτιμούσα το θέατρο, αλλά είναι τόσο ωραίες οι συνθήκες και οι συνεργάτες αυτή τη στιγμή που το απολαμβάνω».

Leave a Comment