Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαρία Σολωμού - Την έχουν απατήσει όλοι οι σύντροφοι της - Με ταραξαν στο κερατο

Μαρία Σολωμού - Την έχουν απατήσει όλοι οι σύντροφοι της - Με ταραξαν στο κερατο

Η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε πως της έχουν απατήσει όλοι οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, εκτός από τον Μάριο Αθανασίου, που δεν έμαθε ποτέ τίποτα.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στην εκπομπή των Φάνη Λαμπρόπουλου και Νικόλα Ράπτη «Χιούστον το Λύσαμε» και εξομολογήθηκε τα πάντα.

Η Μαρία Σολωμού δεν έχει κάνει καμία πλαστική

«Η Ράνια είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους Singles με ακολουθεί ακόμη. Δυσκολεύτηκα μέχρι να

0000

βρω τον ρόλο της, ήταν υστερικιά αλλά πολύ συμπαθητική. Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω. Θα έλεγα ναι στο σίκουελ του Singles. Συζητιέται γενικά να επανέλθει» υπογράμμισε για τη δημοφιλή σειρά του Mega, ενώ σχετικά με τις πλαστικές αποκάλυψε «Φαίνομαι να έχω κάνει πλαστική κάπου; Δεν έχω κάνει πλαστικές! Για αυτό έχω τις αφέλειες, κρύβουν τις ρυτίδες».

Στο παιχνίδι με τις φωτογραφίες, όπου της έδειχναν δύο και έπρεπε να σκίσει τη μία, μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων της, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Μάριο Αθανασίου, διάλεξε τη φωτογραφία του δεύτερου, επισημαίνοντας ότι είναι

πατέρας του παιδιού του.

Η Μαρία Σολωμού έχει φάει κέρατο από όλους τους συντρόφους της, εκτός από τον Μάριο Αθανασίου

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, απάντησε: «Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ

γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».

Leave a Comment