Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef 4: Έδωσαν στους κριτές να φάνε ωμό αρνάκι και το μετάνιωσαν πικρά

MasterChef 4: Έδωσαν στους κριτές να φάνε ωμό αρνάκι και το μετάνιωσαν πικρά

Για άλλη μια φορά στο MasterChef 4, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις και όχι τρεις, με ένα πιάτο αντιγραφής να κρίνει την παραμονή στο παιχνίδι.

Η Φωτεινή, η Ηλιάνα, ο Δημοσθένης και ο Ιορδάνης στάθηκαν απέναντι στους κριτές, αναμένοντας από τον Πάνο Ιωαννίδη να σηκώσει την καμπάνα και να αποκαλύψει το πιάτο αντιγραφής στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 4. Νωρίτερα την κάρτα ασυλίας κέρδισε με το καλύτερο πιάτο, ο Ιωάννης.

Βίντεο: Το αρνάκι που έκρινε την παραμονή στο MasterChef 4

Αυτό δεν ήταν άλλο από αρνάκι κόντρα, με

0000

μιλφέιγ από αρσενικό Νάξου, μανιτάρια και μια σάλτσα από το ζωμό του αρνιού, που μπορεί οι μάγειρες του παιχνιδιού να χαρακτήρισαν «εύκολο», αποδείχτηκε όμως πως δεν ήταν.

Μια καλή, μια μέτρα και δυο κακές προσπάθειες στο MasterChef 4

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές του MasterChef 4 βρέθηκαν μπροστά σε μια καλή προσπάθεια, εκείνη του Δημοσθένη, μια μέτρια, για το πιάτο της Φωτεινής και όπως είπαν δύο πολύ κακές για τα πιάτα της Ηλιάνας και του Ιορδάνη.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η αποχώρηση από το MasterChef 4 κρίθηκε αποκλειστικά και μόνο από το ψήσιμο του αρνιού στο πιάτο των δύο παικτών.

Βίντεο: Το άψητο αρνάκι έκρινε την αποχώρηση στο MasterChef 4

«Είχατε σήμερα ένα αρνί και χρειαζόταν από αυτό να βάλετε στο πιάτο το μισό» εξήγησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που ρώτησε τους δύο παίκτες που έμειναν στο τέλος. «Καλώς ή κακώς ένας θα αποχωρήσει και ένας θα σωθεί με μια κακή προσπάθεια, επειδή υπήρχε μια χειρότερη» συνέχισε ο κριτής του MasterChef 4, αφού παρουσίασε στην Ηλιάνα και τον Ιορδάνη το άψητο κομμάτι κρέατος.

Αυτός φυσικά ήταν ο Ιορδάνης, που δέχτηκε έντονη κριτική από τον μέντορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Δεν είχες καθαρό μυαλό και θέληση να παραμείνεις. Αυτή την αίσθηση έχω, μπορεί να κάνω και λάθος» του είπε ο κριτής του MasterChef 4, με τον παίκτη να μην αποδέχεται την κριτική.

Leave a Comment