Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef 4: H πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά πριν χρόνια, στην Ψυχούλη! [βίντεο]

MasterChef 4: H πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά πριν χρόνια, στην Ψυχούλη! [βίντεο]

To MasterChef 4 έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με τους τηλεθεατές να έχουν δείξει για ακόμα μια χρονιά την προτίμησή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πλέον οι αγαπημένοι σεφ της Ελλάδας, με το πιστό κοινό του διαγωνισμού μαγειρικής να επιδιώκει να μάθε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γι’ αυτούς.

Μάλιστα, μετά το time machine στον Πάνο Ιωαννίδη, σειρά έχει τώρα ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η εκπομπή «Μεσημέρι Yes» με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο αποκάλυψε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά. Η ομάδα της εκπομπής γύρισε το χρόνο πίσω έξι χρόνια, όταν ο αυστηρός κριτής του MasterChef 4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη «Chef στον αέρα» μαζί με τον Χριστόφορο Πέσκια.

Ο 30χρονος τότε κριτής του MasterChef 4 αποκάλυψε ότι έφυγε δύο χρονών από την Ιαπωνία μαζί με την οικογένεια του με προορισμό την Ελλάδα. Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε ότι έχει σπουδάσει οικονομικά στην Πάντειο ενώ για πρώτη φορά μίλησε για τη μητέρα του λέγοντας ότι κανονικά την λένε Μασάι, όμως έχει βαπτιστεί χριστιανή ορθόδοξη και το όνομά της είναι Δήμητρα.

Δείτε το βίντεο με τον Σωτήρη Κοντιζά από το MasterChef 4:

0000

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε!

Leave a Comment