Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef 4: Ο Βασίλης ο τυφλός σεφ δεν πήρε ποδιά -Το μήνυμά του

MasterChef 4: Ο Βασίλης ο τυφλός σεφ δεν πήρε ποδιά -Το μήνυμά του

Ο Βασίλης, ο τυφλός σεφ που συγκίνησε με την ιστορία του στις οντισιόν του MasterChef 4, δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά που θα του έδινε το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού.

Οι κριτές βρέθηκαν απέναντί του στο Bootcamp και αφού δοκίμασαν τον πιάτο του, δεν μπόρεσαν να του δώσουν μια ποδιά ώστε να μπει στο σπίτι του MasterChef 4.

«Η διαφορά με τους υπόλοιπους μάγειρες είναι ό, τι εγώ βλέπω μόλις 5%» εξηγούσε ο 36χρονος επίδοξος μάγειρας του MasterChef 4, κατά τη διάρκεια των οντισιόν. «Το πρώτο μάτι το έχασα σε ηλικία 12

χρόνων και το δεύτερο σε ηλικία 24 ετών. Το ένα μάτι προκλήθηκε από τρικλοποδιά την ώρα που έπεφτα» είπε στους κριτές και εξήγησε πως η πτώση προκάλεσε βλάβη στο οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού. 12 χρόνια αργότερα, το οπτικό νεύρο του δεξιού του ματιού παρουσίασε ατροφία, με αποτέλεσμα πλέον ο παίκτης του MasterChef 4 να θεωρείται τυφλός.

Τι είπαν οι κριτές του MasterChef 4 στον Βασίλη

0000

«Το μήνυμα της παρουσίας σου εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ίδιο το πιάτο και τη μαγειρική, αλλά θα πρέπει να είμαστε και δίκαιοι μαγειρικά, γι’ αυτό καταλήγω στην απόφασή μου» δήλωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοινώνοντας στον διαγωνιζόμενο πως δεν έχει ποδιά του MasterChef 4 για εκείνον.

«Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι βλέπουμε μια ιστορία μπροστά μας που αποδεικνύει το εξής: Τα εμπόδια και οι δυσκολίες βρίσκονται εκεί για να μας κάνουν καλύτερους» είπε από την πλευρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς. Και οι τρεις κριτές του MasterChef 4 σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και χαιρέτισαν, ένας - ένας τον Βασίλη πριν εκείνος αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Βίντεο: Το μήνυμα του Βασίλη μετά το MasterChef 4

«Νιώθω πολύ ωραία που έφτασα μέχρι εδώ... είναι μια απίστευτη εμπειρία που είναι σαν ένα όνειρο. Και που είμαι εδώ πέρα με τόσες χιλιάδες αιτήσεις είναι υπέρ αρκετό, αλλά θα ήθελα να μπω μέσα. Δεν πειράζει...» είπε ο Βασίλης αφού του ανακοινώθηκε πως δεν θα προχωρήσει στο MasterChef 4.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά και στους σεφ και τους εστιάτορες. Ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια επαγγελματική κουζίνα» είπε κλείνοντας ο Βασίλης που αποχώρησε από το MasterChef 4.

Leave a Comment