Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef 4: Παίκτρια έμαθε στο bootcamp ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

MasterChef 4: Παίκτρια έμαθε στο bootcamp ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η 38χρονη Στέλλα ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες του MasterChef 4, που κατάφερε να ξεχωρίσει στις οντισιόν και να περάσει με τρία «ναι». Όταν όμως έφτασε η στιγμή των bootcamp, η Στέλλα δεν κατάφερε να πάρει μία λευκή ποδιά.

Η Στέλλα ωστόσο δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, καθώς, όπως εξομολογήθηκε στη Φωλιά των Κου Κου, τις ημέρες των bootcamps κατάλαβε πως είναι έγκυος. Έτσι ακόμη και να περνούσε, δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι του MasterChef 4.

«Είμαι έγκυος. Το κατάλαβα στο bootcamp δυο μέρες πριν μαγειρέψω. Δεν ήθελα να το πω για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Μαγείρεψα άθλια. Ήταν σοκαριστική η γεύση. Είχα πολύ άγχος. Έβαλα στο πιάτο ό,τι βρήκα μπροστά μου. Δοκίμασα και δεν κατέβαινε. Ήταν και λίγο επίτηδες.» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα.

Λίγα αργότερα μίλησε και για ένα άσχημο περιστατικό που της συνέβη όταν άρχισε να δουλεύει στα ΚΤΕΛ. «Ήμουν όμηρος στη λεωφορειοπειρατία. Ήμουν μέσα τότε. Το 1999 ήμουν 23 ετών. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία, το ξεπέρασα κάπως και συνέχισα να δουλεύω κανονικά στο ΚΤΕΛ», είπε η Στέλλα.

Δείτε το βίντεο με την πρώην παίκτρια του MasterChef 4:

0000

Έμαθε στο bootcamp του MasterChef4 ότι είναι έγκυος και σήμερα το αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Leave a Comment