Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef 4 spoiler: Παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς -Ποια την αντικαθιστά

MasterChef 4 spoiler: Παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς -Ποια την αντικαθιστά

Ακόμα δεν άρχισε το MasterChef 4 και ήδη έχουμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, μία από τις παίκτριες που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 4, αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για παίκτρια που από την πρώτη μέρα προκάλεσε ταραχή μέσα στο σπίτι που μένουν οι διαγωνιζόμενοι, ενώ την αντικατέστησε άλλη παίκτρια που «κόπηκε» στις οντισιόν.

Πρόκειται για τη

0000

Σεμίνα Κατσίβα, η οποία θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef 4 επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά δεν θα χάσει ωστόσο παίκτη, καθώς τη Σεμίνα θα αντικαταστήσει η Φωτεινή Ζοσιμίδου που κόπηκε στα bootcamp.

Ο πρώτος καβγάς στο MasterChef 4

Η πρώτη «κανονική» αποχώρηση από το παιχνίδι μετά από μια δοκιμασία, ήταν αυτή της Γιώτας, την οποία δε συμπάθησε και ιδιαίτερα το Twitter.

Μετά την αποχώρησή της, οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του MasterChef 4, όπου σημειώθηκε και ο πρώτος καβγάς ανάμεσα στους παίκτες. Μια ερώτηση της Ηλιάνας, που πήρε μαζί της τέσσερις βαλίτσες και αναρωτήθηκε σε ποιες ντουλάπες να τις βάλει, προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια της συμπαίκτριάς της, Σεμίνας.

«Φυσικά και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην έχεις ντουλάπες. Που θα βάλεις όλη τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να δείξεις στο MasterChef; Φυσικά, μη δείξεις τις ικανότητές σου, δείξε το styling. Ειλικρινά συγχύζομαι πάρα πολύ», είπε η Σεμίνα για την Ηλιάνα.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», δεν είναι γνωστό αν αυτό επηρέασε την απόφαση της Σεμίνας, η οποία όπως είπαμε επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Leave a Comment