Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef -Παίκτρια εκδικήθηκε τους κριτές με το πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ πιάτο την έδιωξαν αμέσως [βίντεο]

MasterChef -Παίκτρια εκδικήθηκε τους κριτές με το πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ πιάτο την έδιωξαν αμέσως [βίντεο]

Απίστευτο περιστατικό συνέβησε στο ισπανικό MasterChef! Μια προκάλεσε φρίκη στην κριτική επιτροπή και στους τηλεθεατές όταν σέρβιρε μια κανονική πέρδικα με τα φτερά της γαρνιρισμένη με ντοματίνια και φρέσκα κρεμμύδια.

Μπορεί στην Ελλάδα talk of the town να είναι η Κατερίνα Λένη, στην Ισπανία όμως η 27χρονη Σαράι έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών για το αδιανόητο πιάτο που προσέφερε στους κριτές και το οποία έκανε όλη την χώρα να αναγουλιάσει. Ενώ οι κριτές είχαν ζητήσει από τους παίκτες να βρουν ένα κυνήγι, να το καθαρίσουν και στη συνέχεια να το μαγειρέψουν, η Σαράι του ισπανικού MasterChef εμφάνισε στο πιάτο της μία

0000

ψόφια πέρδικα, με τα φτερά της και τα πούπουλα.

Η ίδια προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί είχε ενοχληθεί από τη στάση των κριτών σε προηγούμενο τεστ, όταν της είχαν μιλήσει με σκληρά λόγια για τις ικανότητές της και τις μαγειρικές της επιδόσεις.

«Δεν σέβεσαι κανέναν. Αυτό που έκανες δεν έχει καμία δικαιολογία. Μας ειρωνεύεσαι όλους. Μην τολμήσεις να

ανοίξεις το στόμα σου, διότι δεν έχεις τίποτα να πεις.

Το να σε αφήσουμε να περάσεις αυτή την πόρτα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε σε αυτά τα 8 χρόνια. Θα το εκτιμούσα αν έβγαζες αμέσως αυτή την ποδιά την οποία, ούτε καν αξίζεις και να φύγεις τώρα από αυτή την πόρτα», ήταν το σχόλιο του κριτή Χόρδι Κρουθ του MasterChef, ο οποίος της έδειξε άμεσα την κόκκινη κάρτα από τον διαγωνισμό.

Τι δικαιολογία προσπάθησε να εκφέρει η Σαράι για το πιάτο που παρουσίασε στο MasterChef; Πως μπλόκαρε εξαιτίας του χρόνου και πως δεν προλάβαινε να μαγειρέψει τίποτα μέσα σε 20 λεπτά.

Όπως ήταν φυσικό η παίκτρια αποχώρησε από το MasterChef, με την ίδια να δηλώνει: «Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να φύγω από τον Masterchef».

Δείτε το βίντεο από το ισπανικό MasterChef:

Παίκτρια του ισπανικού MasterChef άδειασε μια πέρδικα πάνω σε άψητα λαχανικά και αποχώρησε επιδεικτικά...

Leave a Comment