Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef Παύλος - Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι σε αυτόν τον κόσμο

MasterChef Παύλος - Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι σε αυτόν τον κόσμο

MasterChef Παύλος: «Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι σε αυτόν τον κόσμο. Άκου κι εμένα που έχω το βίωμα»

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 επιφύλασσε μία προσωπική εξομολόγηση τουΠαύλου Χάππιλουστον φακό της παραγωγής.

Ο 35χρονος χημικός που διαγωνίζεται στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, δέχτηκε την «κάρτα ασυλίας» από τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Τζαμαλή που αποφάσισε να τον απαλλάξει από την δοκιμασία αποχώρησης για να μην αδειάσει το

0000

δωμάτιό τους, όπως είπε.Φανερά συγκινημένος, ονέοςμάγειρας του MasterChef 5 που αποδέχτηκε την προσφορά του συνδιαγωνιζόμενου,συνέδεσε το περιστατικό με τις δοκιμασίες και τις δυσκολίεςστην πραγματική ζωή.

«Θες να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι αρκετά καλός για να παραμείνεις.Επειδή μεγάλωσα διαφορετικός, ας το πούμε έτσι, και γενικότερα ο κάθε άνθρωπος που μεγαλώνει διαφορετικός νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός, ή καλός, ή καλός αρκετά, γιατί πάντα έχεις αυτό το πράγμα τέλος πάντων, μέσα σου το οποίο σε κρατάει πίσω γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να συναγωνιστείς .Το γεγονός ότι ο «Τζαμάλ», που έχουμε έρθει

αρκετά κοντά και έχουμε και το ίδιο χιούμορ –και λέμε πράγματα σοβαρά αλλά με αστείο τρόπο γιατί έτσι έχουμε μάθει να αμυνόμαστε –μου λέει αυτά που μου λέει, με συγκινεί και με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως είμαι αρκετός, ίσως είμαι αρκετά δυνατός και αρκετά καλός για να είμαι στον διαγωνισμό. Και ελπίζω να το ακούσω αυτό που μου λέει και να αισθανθώ πιο δυνατός.

Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού.Εδώ δεν με νοιάζει τι θα πουν οι δικοί μου μερικές φορές.Γιατί δεν μπορείς να ακούς συνέχεια τι έχουν να πουν οι άλλοι. Η οπτική των άλλων είναι η δικιά τους οπτική και μερικές φορές, όταν δεν έχεις το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάς για κάτι που . Όπως για παράδειγμα να μιλούν οι άνδρες για το βίωμα των γυναικών: Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε καταλαβαίνω, σεβαστή η άποψή σου, αλλά άκου με κι εμένα που έχω το βίωμα».

Δείτε το απόσπασμα


από το 5:40

Πηγή : lifo.gr

Leave a Comment