Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαθητής σε χωριό 264 κατοίκων αρίστευσε στις Πανελλήνιες και περνάει στην Ιατρική με 19.515 μόρια

Μαθητής σε χωριό 264 κατοίκων αρίστευσε στις Πανελλήνιες και περνάει στην Ιατρική με 19.515 μόρια

Τεράστια επιτυχία σημείωσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις ο μαθητής από την Κρήτη που ζει σε ένα χωριό με μόλις 264 κατοίκους. Ο Λεωνίδας Συγγελάκης από το Σίβα στην Κρήτη έκανε το μεγάλο βήμα στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις

0000

συγκεντρώνοντας 19.515 μόρια βάζοντας σαν πρώτο του στόχο την Ιατρική.

Μαθητής του Ολιγοθεσίου Δημοτικού Σχολείου του Σίβα, γιος του Γιώργου και της Μαρίας Συγγελάκη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Ο Λεωνίδας πραγματικά εντυπωσίασε με τους βαθμούς τους και την εν γένει προσπάθειά του. Τώρα βάζει πορεία την Ιατρική.

Ένας ήσυχος έφηβος, που βοηθά τον

πατέρα του στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί στο χωριό, δούλεψε με πρόγραμμα, υπομονή και επιμονή και έπιασε το στόχο του!

Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος για εμάς που δίναμε πανελλήνιες“, είπε χαρακτηριστικά. “Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς ευνοηθήκαμε από την όλη κατάσταση διότι είχαμε περισσότερο χρόνο για να αφιερώσουμε στο διάβασμα.

Εμένα στόχος μου ήταν εξ αρχής η ιατρική και μετά από τη

προσπάθεια που έκανα μέσα στη χρονιά χαίρομαι που τελικά κατάφερα να τον επιτύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, και βεβαίως τους καθηγητές που έκανα ιδιαίτερα μαζί τους και με στήριζαν όλη τη χρονιά αλλά και τους καθηγητές του σχολείου οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες φέτος, είτε τα πήγαν καλά είτε όχι, για όλους μας είναι ίδιος ο αγώνας και θα ήθελα να παρακινήσω όλα τα παιδιά να παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να μην τα παρατάνε με το πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουν.

Leave a Comment