Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ματθλίδη Μαγγίρα - Είμαι καχύποπτη στο εμβόλιο δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο

Ματθλίδη Μαγγίρα - Είμαι καχύποπτη στο εμβόλιο δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την τηλεόραση του «Open Beyond». Ο λόγος ήταν για να παραχωρήσει μία απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε και στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της και είπε τη γνώμη της, αναφέροντας πως είναι καχύποπτη. Αναλυτικότερα:

0000

Ματθίλδη Μαγγίρα: Οι δηλώσεις της

Μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, η Ματθίλδη Μαγγίρα παίρνει το μέρος της γνωστής ηθοποιού και δηλώνει πως είναι καχύποπτη σχετικά με αυτό. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μαζί με την αδερφή της Μπέττυ θα επιστρέψουν στο All Star YFSF, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ξέσπασε κατά του εμβολίου.

“Δεν είμαι επιστήμονας αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι στα τηλεοπτικά κανάλια δεν ακούγονται όλες οι απόψεις. Και εγώ είμαι καχύποπτη γιατί ένα εμβόλιο θέλει το λιγότερο δέκα χρόνια μελέτης, έρευνας και πειραμάτων. Δεν θέλω να γίνω

πειραματόζωο. Ας το κάνουν αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη και θα δω μετά από καιρό αν όντως τους έχει βοηθήσει. Τότε γιατί όχι. Που είναι η θεραπεία; Δεν θα σε σώσει το εμβόλιο” τόνισε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Μ. Μαγγίρα: Ακολουθεί βίντεο, με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την τηλεόραση του «Open Beyond»

Leave a Comment