Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαυρα χαμπερια για τους αρνητες - Μπλοκο σε σουπερ μαρκετ και κομμωτήρια απο το Σαββατο

Μαυρα χαμπερια για τους αρνητες - Μπλοκο σε σουπερ μαρκετ και κομμωτήρια απο το Σαββατο

Έρχονταινέα μέτραγια τους ανεμβολίαστους τα οποία θα είναι αρκετά σκληρά και θα στοχεύουν στην προστασία όλων. Στο τραπέζιτεστακικαι στα σούπερ μάρκετ, ενώ έρχεται και η υποχρεωτική χρήση διπλής κάσκας στα ΜΜΜ, μένει να επιβεβαιωθεί η είδηση.

Συγκεκριμένα στόχος της κυβέρνησης είναι να

0000

προστατέψει και τουςανεμβολίαστουςπολίτες, οι οποίοι παρά τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων, των νεκρών και των διασωληνωμένων, επιμένουν σθεναρά να μην εμβολιάζονται.

Τα νέα μέτρα θα αφορούν -όπως και τα τωρινά- μόνο τους ανεμβολίαστους. Σύμφωναμε πληροφορίες του Dnews, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αμπόλιαστοι να μπαίνουν στασούπερ μάρκετμόνο με την επίδειξη αρνητικού τεστακι -που μέχρι σήμερα εισέρχονται «ελεύθερα»-, ενώ θα «αποκλειστούν» και από το λιανεμπόριο και θα κάνουν τις αγορές τους μόνο μεclick away.

Επιπλέονδε αργεί να έρθει η χρήση υποχρεωτικής διπλής κάσκαςσταΜΜΜ, καθώς η

πρόταση των ειδικών είναι μάλιστα η μία από τις δύο να είναιFFP ή N95.

Παράλληλαεξετάζεται ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων και στα κομμωτήριακαι σε λοιπές υπηρεσίες -μέχρι σήμερα είναι με την επίδειξη αρνητικού τεστακι-, καθώς λόγω των συνθηκών της συγκεκριμένης εξυπηρέτησης είναι αρκετά στενή η επαφή με τον πελάτη.

Εφόσον, δοθεί το πράσινο φως τα μέτρα θα εφαρμοστούν από το

προσεχές Σάββατο, δηλαδή μια μέρα μετά τηBlack Friday.

Κρίνεται από πολλά μέλη της Επιτροπής σκόπιμο τα μέτρα να είναι άμεσα και στοχευμένα έτσι ώστε η κατάσταση τόσο στο «μέτωπο» των κρουσμάτων όσο σε αυτό του ΕΣΥ να έχει ομαλοποιηθεί μέχρι τις γιορτές τωνΧριστουγέννων, που αποτελεί και το μεγάλο crash test.

Leave a Comment