Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Με αυτή την Τουρκάλα τραγουδίστρια έχει σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός -Το λέει η Hurriyet [εικόνα]

Με αυτή την Τουρκάλα τραγουδίστρια έχει σχέση ο Κωνσταντίνος Αργυρός -Το λέει η Hurriyet [εικόνα]

Ερωτευμένο με Τουρκάλα τραγουδίστρια θέλει τον Κωνσταντίνο Αργυρό η διαδικτυακή έκδοση της Hurriyet.

Μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φήμες ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να έχει βρει νέα σύντροφο, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, άλλωστε, έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, χωρίς να την εκθέτει στα Μέσα, προβάλλοντας μόνο τη δουλειά του.

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που πυροδότησε τις φήμες

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού, ωστόσο, φαίνεται να απασχολεί την τουρκική εφημερίδα Huriyet, η οποία σε δημοσίευμά της στον διαδικτυακό της ιστότοπο, υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση με την τραγουδίστρια Irem Derici. «Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός», γράφει ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Οπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της με χορευτή βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η μεταξύ τους συνεργασία κατέληξε σε ειδύλλιο. Η φιλία τους φέρεται να άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη. Το ρεπορτάζ δεν έχει, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, η Τουρκάλα τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Τουρκάλα τραγουδίστρια με τριαντάφυλλα στο χέρι

Η Irem Derici στο Κολωνάκι

Leave a Comment