Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Με λένε Σόνια και είμαι 22 ετών με σώμα 8χρονης - Καταδικασμενη να ζει σαν μικρουλα

Με λένε Σόνια και είμαι 22 ετών με σώμα 8χρονης - Καταδικασμενη να ζει σαν μικρουλα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ηημέρες η ιστορία μίας 22χρονης που έχει παγιδευτεί σε σώμα 8χρονου κοριτσιού.

Μια 22χρονη γυνή, που είναι «εγκλωβισμένη» στο σώμα ενός

0000

μικρού κοριτσιού, περιγράφει την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει για να της φέρονται ως ενήλικα.

Η Σόνα Ράε, όταν ήταν βρέφος, είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου και το πάγωμα της ανάπτυξής της ήταν μια συνέπεια. Τώρα, με ύψος σχεδόν ένα μέτρο, δηλαδή αυτό μιας μέσης οκτάχρονης, την περνάνε πολύ συχνά για παιδί.

«Αν με κοίταζες, θα σκεφτόσουν ότι είναι φυσιολογικό κοριτσάκι που κάνει αστεία πράγματα με την τρελή οικογένειά του» λέει η ίδια στο τρέιλερ του νέου της ριάλιτι με

τίτλο «I Am Shauna Rae» που κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου στο TLC. «Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δε είμαι μικρό κορίτσι. Είμαι μία γυνή 22 ετών στο σώμα μια οκτάχρονης» προσθέτει και εξηγεί ότι από τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε σε ηλικία έξι μηνών ο αδένας της υπόφυσης είχε πια πέσει σχεδόν σε ύπνο.

Στο ριάλιτι η κάμερα παρακολουθεί τη Σόνα να προσπαθεί να πάει σε μπαρ, να κάνει τατουάζ και να δουλέψει σε γυμναστήριο. Παντού όμως την περνούν για παιδί, ενώ η διαδικασία των ραντεβού με άνδρες τής είναι εξαιρετικά δύσκολη. «Είμαι αδέσμευτη. Ελκύω ανώμαλους και ανόητους. Είναι τρομακτικό να

βγω εκεί έξω, αλλά πρέπει να ρισκάρεις για να βρεις την ευτυχία» εξομολογείται.

Η μάνα της με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται ότι ήταν δύσκολο να τη βλέπει να παλεύει με την ενήλικη ζωή. «Νιώθω, νομίζω, σχεδόν ένοχη ότι πρέπει να το περνάει αυτό για την υπόλοιπη ζωή της. Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την προστατεύω» λέει στην κάμερα.

Leave a Comment