Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Με πρόστιμο απειλείται το φαρμακείο που επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Με πρόστιμο απειλείται το φαρμακείο που επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Με πρόστιμο απειλείται το φαρμακείο που επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

Πειθαρχική παράβαση που συνοδεύεται από πρόστιμο απειλεί τον

0000

φαρμακοποιό που είχε το φαρμακείο του ανοιχτό το Σάββατο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και της κόρης του για να παραλάβει το τεστ κορονοϊου, συνοδεία καμερών, στην περίπτωση που τεκμηριωθεί ότι το εν λόγω φαρμακείο δεν είχε εφημερία εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων, για να ήταν νόμιμα ανοιχτό το εν λόγω φαρμακείο στη συμβολή των οδών Δαβάκη και Σωκράτους στην Καλλιθέα, το Σάββατο, κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη, θα έπρεπε, ή να έχει δηλωθεί σαββατιάτικη εφημερία, ή να λειτουργεί με το

διερυμένο ωράριο που περιλαμβάνει και τα Σάββατα, με την υποχρέωση να δηλώνεται στον Σύλλογο και την Περιφέρεια για κάθε δίμηνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή», οι πίνακες που είναι αναρτημένοι για το διευρυμένο ωράριο Μαρτίου – Απριλίου, αναφέρουν ότι οι κ.κ. ΝΥΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ και ΝΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για το συγκεκριμένο έχουν δηλώσει ότι θα λειτουργούν στο διευρυμένο ωράριο μόνο Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (στη σελίδα 30 της λίστας).

Πηγές από τους φαρμακοποιούς αναφέρουν ότι εφόσον συνάδελφός τους λειτουργεί χωρίς να

είναι αναρτημένη ούτε εφημερία ούτε διευρυμένο ωράριο, έχει υποπέσει σε πειθαρχική παράβαση που τιμωρείται με πρόστιμα.

Leave a Comment