Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μεγαλη ανατροπη με τις εξετασεις της - Χλωμιασαν οταν ειδαν την ποσοτητα αλκooλ στο αιμα της

Μεγαλη ανατροπη με τις εξετασεις της - Χλωμιασαν οταν ειδαν την ποσοτητα αλκooλ στο αιμα της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα η οποία έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου την παρέσυραν γόνοι πλούσιων και ισχυρών επιχειρηματικών.

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης δίνει νέα τροπή στα γεγονότα, μετά τα όσα διέρρευσε αρχικά το περιβάλλον του κατηγορούμενου Βασίλη Λεβέντη, ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ήταν «καθαρά».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου, οι εξετάσεις έδειξαν

0000

μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της 24χρονης κοπέλας: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά» μιλώντας στο thesstoday.gr.

Ο ίδιος μετά από προσεκτική ανάγνωση των εξετάσεων διαπίστωσε όπως αναφέρει ότι η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της ήταν ικανή να προκαλέσει μέχρι και απώλεια συνείδησης: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις

τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, η διαπίστωση για την ποσότητας αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της, θα ενσωματωθεί στην στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια τις επόμενες ηημέρες: «Το στοιχείο για τα ποσοστά αλκοόλ θα το καταθέσω στην

ανακρίτρια μαζί με τον τελικό φάκελο, την επόμενη εβδομάδα» σημείωσε και πρόσθεσε:«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση».

Leave a Comment