Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μετανιωμένη η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία: «Θέλω κρέμασμα»

Μετανιωμένη η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία: «Θέλω κρέμασμα»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της εγκατάλειψης βρέφους από τη 19χρονη μητέρα του στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί ξανά ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου η 19χρονη που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο μετά την εγκατάλειψη του μωρού της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή κοπέλα ζήτησε και έλαβε αναβολή στη δίκη της προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες στο δικαστήριο ο αστυνομικός που εντόπισε το βρέφος και ο αξιωματικός του Τμήματος Ανηλίκων που επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Εκτός από την κλήση των δύο αστυνομικών που ζήτησε η υπεράσπιση και αποδέχθηκε το δικαστήριο, δεκτό έγινε και το αίτημα της 19χρονης, για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη.

Νωρίτερα, η 19χρονη είχε εμφανιστεί μετανιωμένη για την πράξη της, καθώς στην κατάθεσή της υποστήριξε πως αναγκάστηκε να αφήσει το παιδί σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, επειδή ο πατέρας του δεν γνώριζε για την ύπαρξή του, αφού είχαν χωρίσει όταν ήταν έγκυος.

«Θέλω κρέμασμα...»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μητέρα που θέλει να πάρει πίσω το μωρό της, φέρεται να είπε ενώπιον του εισαγγελέα:

«Θέλω κρέμασμα... Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου...». Η κοπέλα αποδίδει την πράξη της στην κακή οικονομική της κατάσταση αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές κατάφεραν και έφτασαν στα ίχνη της μετά από την μελέτη του υλικού των καμερών ασφαλείας της γύρω περιοχής. Ενας πολίτης που το βρήκε, ενημέρωσε την αστυνομία και μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο έβγαλαν το βρέφος από το καρότσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παραμένει και είναι καλά στην υγεία του.

Leave a Comment