Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μητέρα πέταξε στα σκουπίδια όλα τα παιχνίδια του 2 ετών γιου της επειδή αρνήθηκε να τα συμμαζέψει

Μητέρα πέταξε στα σκουπίδια όλα τα παιχνίδια του 2 ετών γιου της επειδή αρνήθηκε να τα συμμαζέψει

Παιχνίδια στα σκουπίδια: Πρόκειται για ένα περίεργο, αλλά αληθινό περιστατικό, με πρωταγωνίστρια μία μάνα και το δίχρονο παιδί της. Η ίδια πέταξε τα παιχνίδια του 2 ετών γιου της, επειδή αρνήθηκε να τα συμμαζέψει. Αναλυτικότερα:

Παιχνίδια στα σκουπίδια: Ο λόγος που πετάχτηκαν

Υπάρχει μια φράση που λέει: «Δεν μεγαλώνουμε παιδιά. Ανατρέφουμε ενήλικες». Έτσι, όταν το

0000

παιδί της Tabatha Marie αρνήθηκε να καθαρίσει το δωμάτιό του, αποφάσισε να του δώσει ένα πολύ σκληρό μάθημα. Πέταξε στα σκουπίδια όλα του τα παιχνίδια!

Η μαμά δημοσίευσε στο TikTok το περιστατικό. Παράλληλα, εξήγησε το σκεπτικό της πίσω από την απόφαση για το πέταγμα των παιχνιδιών του μικρού της. Η ίδια είπε ότι δε

είναι «δουλειά» της μαμάς ή οποιασδήποτε γυνής να μαζεύει το χάος. Συγκεκριμένα, εκείνο που δημιουργεί ο γιος της ή ο άντρας της.

Έντονη συζήτηση μεταξύ της μάνας και των γονέων

Ωστόσο, αρκετοί γονείς θεώρησαν την τιμωρία εξαιρετικά σκληρή και σχολίασαν κάτω από το βίντεό της, πυροδοτώντας μια έντονη συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο μια

τέτοια παιδαγωγική μέθοδος κάνει καλό στο παιδί.

Πέταγμα παιχνιδιών στα σκουπίδια από μάνα 2χρονου παιδιού.

Αλλά και πολλοί χρήστες, χωρίς οι ίδιοι να είναι γονείς, άσκησαν σκληρή κριτική στη μαμά σχολιάζοντας ότι μια τέτοια τακτική είναι απάνθρωπη για ένα 2χρονο. Η Tabatha Marie πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι ο ισχυρός δεσμός που έχει με τον γιο της δε χάλασε και ότι παραμένουν καλύτεροι φίλοι.

Leave a Comment