Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μητέρα στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι περιμένει μωρό με σύνδρομο Down αλλά τώρα δε ζει στιγμή χωρίς την κορούλα της

Μητέρα στενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι περιμένει μωρό με σύνδρομο Down αλλά τώρα δε ζει στιγμή χωρίς την κορούλα της

Μια μητέρα που γέννησε ένα μωρό με σύνδρομο Down, παραδέχθηκε πως στην αρχή σοκαρίστηκε όταν το έμαθε, αλλά τώρα δεν αλλάζει με τίποτα το πανέμορφο αγγελούδι της.

Η 31χρονη Jessica Egan από τη Γιούτα και ο σύζυγός της ήταν τρισευτυχισμένοι όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί μετά από χρόνια προσπαθειών κι ενός αποτυχημένου κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Diagnosis: Jessica Egan, 31, from Salt Lake City, Utah, found out her unborn daughter tested positive for trisomy 21, or Down's syndrome, 11 weeks into her pregnancy

Όμως στην 11η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, μια εξέταση αίματος αποκάλυψε ότι η κόρη της είχε το σύνδρομο Down, μια γενετική χρωμοσωμική διαταραχή που προκαλεί αναπτυξιακές και πνευματικές καθυστερήσεις.

“Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως όλα καταστράφηκαν,” είπε ηJessica.

Honest: The mom struggled to conceive for years and had a failed round of IVF, but she admitted she was initially devastated by the diagnos

Η Jessica έμαθε από έξι συναδέλφους της πως ήταν έγκυες, η μία αμέσως μετά την άλλη, και τρεις από αυτές της είπαν ότι περίμεναν δίδυμα.

Αλλά όταν ήρθε η σειρά της Jessica να μοιραστεί τα δικά της νέα με την ομάδα, πίστευε ότι οι συνάδελφοί της δεν θα είχαν την ίδια χαρούμενη αντίδραση.

Beautiful baby: In honor of their daughter Gwendolyn turning two months old, Jessica wrote a heartwarming 'review' of having a child with Down's syndrome

“Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ όταν έμαθα τη διάγνωση ήταν ότι το μωρό μου δεν θα ήταν τόσο αποδεκτό και δεν θα έδινε την ίδια χαρά όπως τα άλλα”.

Bright future: Jessica revealed that she recently had a dream that Gwendoyln was grown up and was 'working in a trendy decor store' and a 'talented chef' 

“Πέρασα τις επόμενες τρεις μέρες στο σπίτι με δάκρυα, φοβούμενη να αποκαλύψω στους άλλους τα νέα.”

Μετά τη διάγνωση, η Jessica και ο σύζυγός της άρχισαν να προσαρμόζονται με τα νέα και να ψάχνουν να ενημερωθούν για το εν λόγω σύνδρομο.

Knowledgereached out to their local Down's syndrome foundation to educate themselves about their daughter's conditionno: Before their daughter was born, she and her husband reached out to their local Down's syndrome foundation to educate themselves about their daughter's condition

“Αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι το σύνδρομο Down δεν ήταν κάτι τρομερό, και όταν γεννήθηκε το μωρό μας πετούσαμε στα σύννεφα,” δήλωσε η Jessica στο Mamamia.

Daddy's girl: The couple realized that 'Down's syndrome was nothing to fear'

Η Jessica λέει ότι αγαπάει πολύ την κόρη της και τονίζει πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με το κοριτσάκι της, παρόλο που έχει ένα επιπλέον χρωμόσωμα.

“Δεν έχει σημασία αν έχει ένα παραπάνω χρωμόσωμα, είναι το μωρό μου και με κάνει τρισευτυχισμένη!”

Look of love: In her Facebook 'review,' Jessica said she and her husband would 'purchase again for sure'

“Είχα όνειρα για το κοριτσάκι μου από τότε που ήταν στην κοιλιά μου. Ονειρεύομαι να τη δω μια μέρα να διαπρέπει στο χώρο της διακόσμησης ή να γίνει μια ταλαντούχα σεφ,” είπε η Jessica.

Too cute: Jessica hopes her viral post will both comfort people and educate those who don't have any experience with Down's syndrome

“Ελπίζω να μη βρει ποτέ εμπόδια σε ό,τι κι αν κάνει και να πετύχει όλους τους στόχους της έναν – έναν!”

Leave a Comment