Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μία 23χρονη απένταρη βρηκε το κολπο - Τωρα έχει εισόδημα 120.000 το χρόνο

Μία 23χρονη απένταρη βρηκε το κολπο - Τωρα έχει εισόδημα 120.000 το χρόνο

Έχετε βαρεθεί να κάνετε μια ανιαρή δουλειά γραφείου 9-5 και να μην έχετε αρκετά χρήματα για να πληρωθούν οι λογαριασμοί σας; Μια γυνή μοιράζεται στο

0000

TikTok την ιστορία της για το πώς «συνταξιοδοτήθηκε» σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ναι, σωστά διαβάσατε. Δεν εργάζεται πλέον με πλήρη απασχόληση και βγάζει εξαψήφια νούμερα το χρόνο.

Η Alejandra Velasquez, μοιράζεται τις συμβουλές της αν θέλει κάποιος να γίνει τόσο επιτυχημένος όσο εκείνη στον λογαριασμό της στο δημοφιλές σοσιαλ μεδια.

Από ταραγμένη και μίζερη, που δούλευε δύο δουλειές και

παράτησε το κολέγιο, έφτασε να κερδίζει 10 χιλιάδες δολάρια το μήνα ως επενδυτής και επιχειρηματίας.

«Κουράστηκα να είμαι διαλυμένη και να κάνω δύο δουλειές»

Η ίδια εξήγησε στη Sun: «Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα ότι δε θα πάω ξανά στο κολέγιο ή να δουλέψω για κανέναν άλλο. Κουράστηκα να είμαι διαλυμένη και να κάνω δύο δουλειές. Πήρα ένα ρίσκο και ξεκίνησα την επιχείρησή μου στο διαδίκτυο με τα 1.500 που είχα στην άκρη.

Όπως λέει άρχισε να επενδύει και να συνεργάζεται με το

μάρκετινγκ. «Έξι μήνες αργότερα έγινα “εξαψήφια” με επτά πηγές εισοδήματος. Έγινα το αφεντικό του εαυτού μου και άρχισα να βοηθάω άλλα κορίτσια να κάνουν το ίδιο.

Πώς τα κατάφερε όμως η νεαρή

Η Alejandra λέει ότι το μόνο πράγμα που κάνει τους νέους πλούσιους είναι τα κρυπτονομίσματα.

Εξηγεί: «κρυπτονομίσματα, μάρκετινγκ θυγατρικών, δυαδικές συναλλαγές, ανάπτυξη Ινσταγραμ, Forex και μετοχές». Για όσους αναζητούν μια πιο ευέλικτη πηγή εισοδήματος, η Alejandra εξηγεί πώς να

κερδίσετε 10 χιλιάδες δολάρια το μήνα. «Ξεκινήστε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

«Αποκτήστε έναν μέντορα που έχει αυτό που θέλετε και μάθετε από αυτόν. Αυτή είναι η ζωή που έχτισα για τον εαυτό μου παίρνοντας ρίσκο».

Η Alejandra έχει κάνει πολλά βίντεακι TikTok σχετικά με την επιτυχία της και έχει κάνει ένα που απαντά σε συνήθεις ερωτήσεις που της κάνουν συχνά ως μία γυνή με εξαψήφια εισοδήματα με μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Μια κοινή ερώτηση είναι: «Είναι η επιχείρησή σας απάτη;» στην οποία η Alejandra είπε: «Όχι, διαπραγματευόμαστε δημόσια στην αγορά».

Άλλοι άνθρωποι έχουν ρωτήσει: «Έπρεπε να επενδύσεις ή είναι δωρεάν;», στο οποίο η Alejandra δηλώνει: «Επενδύστε. Χρειάζονται χρήματα για να βγάλεις χρήματα».

Leave a Comment