Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μία Καλίφα: Η διασημότερη στον κόσμο έτοιμη να παντρευτεί

Μία Καλίφα: Η διασημότερη στον κόσμο έτοιμη να παντρευτεί

Τα νέα για την επίσπευση του γάμου της Μία Καλίφα, της διασημότερης κατά πολλούς στον κόσμο, κατά έναν χρόνο -αντί για το καλοκαίρι του 2021, το ερχόμενο καλοκαίρι - ενθουσίασαν τους θαυμαστές της, αν και ίσως απογοητεύτηκαν όσοι ήλπιζαν σ’ ένα come back της στα πλατό των ταινιών.

Μπορεί το πέρασμά της από τη βιομηχανία να διήρκεσε μόλις τρεις μήνες προ πενταετίας, αλλά η γεννημένη στη Βηρυττό Μία Καλίφα, εξακολουθεί να παραμένει διάσημη, η πλέον περιζήτητη και με 18 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Ωστόσο, η αθλητικογράφος φαίνεται πώς έχει αποφασίσει να ξαναενταχθεί στο κλαμπ των παντρεμένων αφού όπως ενημέρωσε το κοινό της στο Twitter επισπεύδει τον γάμο της με τον 26χρονο Σουηδό σεφ Ρόμπερτ Σάντμπεργκ, την σχετική πρόταση του οποίου είχε αποδεχθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Λίγη ώρα αργότερα σε νέα ανάρτησή της διέψευσε τις φήμες ότι είναι έγκυος.

«Ήρθε η ώρα να καταστρώσουμε σχέδια για τον γάμο, που απέχει έξι μήνες. Κάθε άλλο παρά διασκέδαση θα είναι όλο αυτό», έγραψε επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει και τη βοήθεια ενός διοργανωτή γάμου (wedding planner) για να είναι όλα έτοιμα για τη σημαντικότερη μέρα στη ζωή της.

Η Καλίφα είχε παντρευτεί πριν από μερικά χρόνια τον εφηβικό της έρωτα από το λύκειο, αλλά χώρισε το 2016.

Leave a Comment