Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μίνα Αρναούτη: 4 χρόνια είμαι άνεργη κανένας δεν ρωτάει πως ζω [βίντεο]

Μίνα Αρναούτη: 4 χρόνια είμαι άνεργη κανένας δεν ρωτάει πως ζω [βίντεο]

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μίλησε η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν, τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα από τους θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη, οι οποίοι την κατηγορούν ότι λέει ψέματα.

0000

Μίνα Αρναούτη: Ζω με την μητέρα μου, είναι δύσκολο

«Ήθελα να είμαι κοντά στην μητέρα μου στην Μυτιλήνη, γιατί σίγουρα θα ανησυχούσε αν ήμουν μακριά της και εγώ νιώθω ασφάλεια κοντά της. Πριν δύο –τρεις μήνες έκανα επεμβάσεις, δεν τελειώνει αυτό, είναι πολύ δύσκολη δοκιμασία. Έχουν ηρεμήσει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά όχι ότι δεν λαμβάνω ακόμα μηνύματα, ειδικά από κάτι σελίδες fan του Παντελή, οι οποίες με βρίζουν και συνεχίζουν να λένε το γνωστό ότι λέω ψέματα και τα σχετικά. Οι σχέσεις μου με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν θα φτιάξουν γιατί ήταν αδικία όλο αυτό και με έχει πληγώσει», είπε η Μίνα Αρναούτη.

«Ήταν να καταθέσω την αγωγή αλλά μας πρόλαβε ο ιός και δεν πρόλαβα να το κάνω. Με το που ανοίξουν τα δικαστήρια, θα κατατεθεί η αγωγή. Τέσσερα χρόνια άνεργη, κανένας δε ρωτάει πως ζω, αν έχω χρήματα να φύγω από την Μυτιλήνη, να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές. Δεν έχω ασφάλεια αυτό το διάστημα, τα τελευταία τρία χρόνια. Ζω με την μητέρα μου, είναι δύσκολο» πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.

Leave a Comment