Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μοντέλο τρώει έξι κιλά Nutella τον μήνα - Θέλει να αποκτήσει τον πιο μεγάλο πiσiνό στον κόσμο

Μοντέλο τρώει έξι κιλά Nutella τον μήνα - Θέλει να αποκτήσει τον πιο μεγάλο πiσiνό στον κόσμο

Μια νεαρή γυνή από τη Σουηδία έχει βάλει στόχο της ζωής της να αποκτήσει τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο και ετοιμάζεται ολοταχώς για την έκτη πλαστική χειρουργική επέμβαση προκειμένου να τα καταφέρει.

Η 29χρονη Νατάσα Κράουν από το Γκέτεμποργκ της

0000

Σουηδίας έχει ως όνειρό της να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερου πισινού και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Η ινφλουετσερ μπορεί να έχει πάνω από 2 εκατ. follower στο Ινσταγραμ, αλλά όπως αποκάλυψε είναι μόνη εδώ και εφτά χρόνια, λέγοντας ότι οι άντρες φοβούνται να την πλησιάσουν μιας και τη θεωρούν απρόσιτη.

«Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από εφτά χρόνια. Είμαι αρκετά εξτρίμ, οπότε νομίζω ότι οι άντρες με φοβούνται» σχολίασε η Νατάσα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

«Είναι τρομακτικό για τους άντρες. Να έχεις την

προσωπικότητά μου και το σώμα μου και μετά και όλα τα υπόλοιπα από πάνω. Είναι ακραίο» εξήγησε η νεαρή κοπέλα.

Μην μπορώντας τη μετριότητα και τον μέσο όρο, η Νατάσα έχει βάλει στόχο να φτάσει στην κορυφή, γι’ αυτό και δε είναι διατεθειμένη να σταματήσει σύντομα τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Πρόκειται να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρόκειται να τον φτάσω!» λέει η 29χρονη από τη Σουηδία για το όραμά της.

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έκανα την πρώτη μου πλαστική και ήταν μια βραζιλιάνικη ανόρθωση πισινού. Έκανα την τελευταία μου ανόρθωση πριν ένα μήνα και ήταν η πέμπτη μου. Και σύντομα θα κάνω και την έκτη» λέει η Νατάσα.

«Στις εγχειρήσεις μου πρέπει να έχω ξοδέψει περίπου

150 χιλ. δολάρια ήδη» ομολογεί η 29χρονη από τη Σουηδία.
Κάποια από τα πιο viral βίντεό της είναι εκείνα που κάνει twerk, συγκεντρώνοντας εκατ. views και διθυραμβικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Η νεαρή γυνή που ισχυρίζεται ότι έχει περιφέρεια 1,8 μέτρα λέει ότι τρέφεται με πίτσα και μακαρόνια, αλλά και περίπου έξι κιλά Nutella κάθε μήνα, προκειμένου να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος.

«Επειδή έχω στόχο να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο. Στην αρχή δε ήμουν έτσι, απλά ήθελα να τον κάνω μεγαλύτερο» λέει η Νατάσα για τη διατροφή της.

Leave a Comment