Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μουτζούρης: Χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού -Να κι αν είναι οργισμένος [βίντεο]

Μουτζούρης: Χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού -Να κι αν είναι οργισμένος [βίντεο]

Σε μια κρίσιμη καμπή για την κατάσταση στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με την ένταση κατοίκων και ΜΑΤ στο κατακόρυφο, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης χυδαιολογεί κατά του πρωθυπουργού.

Λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κίνηση εκτόνωσης να αποσυρθούν την Πέμπτη δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, ο κ. Μουτζούρης σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί εμφανίζεται να χυδαιολογεί, εκτός ορίων.

Με εκφράσεις απαράδεκτες για αιρετό και εκπρόσωπο κατοίκων της περιφέρειας, καταφέρεται κατά της αστυνομίας και του πρωθυπουργού. Ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να χαρακτηρίζει στον στον συνομιλητή του στην άλλη γραμμή του κινητού, τον οποίο αποκαλεί «καθηγητή» (πρόκειται για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη), ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι

0000

μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει», αναφέρει και προσθέτει με ανοίκειο τρόπο: «Διαβάζω σε σάιτ ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε, λοιπόν κι εγώ σου λέω να (σ.σ.: κάνοντας τη χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...».

Κυβερνητικές πηγές: Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη

Κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν πως «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς». Και προσέθεταν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Leave a Comment