Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μπαμπάς φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες για τον καρκίνο

Μπαμπάς φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες για τον καρκίνο

“Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμότανμόνη της,γιαεβδομάδες.”

Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από μια σπαρακτική φωτογραφία ενός μπαμπά από την Αυστραλία, τουAndrew Brown, που ανήρτησε για το κοριτσάκι του, την 7χρονη Hayley, τον Οκτώβρη του 2016.

Αυτό το γενναίο κοριτσάκι έχει να αντιμετωπίσει κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει: χημειοθεραπείες, η μία μετά την άλλη, για έναν καρκινικό όγκο που άρχισε από τη μύτη της.

Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον όταν αυτή αφοράπαιδιά, τα οποία καλούνται νααντιμετωπίσουν με θάρρος αυτή τη σκληρήασθένεια.

Οι σπαρακτικέςφωτογραφίες της Hayley καθ’ όλη τη διάρκειατης ασθένειάς της δείχνουν την οδυνηρή μεταμόρφωση ενός υγιούς κοριτσιού σε έναπαιδί που παλεύει σ’ αυτή τη μάχη.

Ωστόσο, οι φωτογραφίεςδείχνουν, επίσης, ένα απίστευτο μικρό κορίτσι που αγαπά τις πριγκίπισσες και τον Μπάτμαν. Ένα κορίτσι που ποτέ δεν άφησε τον καρκίνο να ταρακουνήσει την αγάπη της για τη ζωή.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Andrew Brown μπήκε στοFacebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση.

Στην φωτογραφία η οποία απαθανατίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Hayley, που σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.

Η φωτογραφία δείχνει την τελευταία όμορφη μακριά βλεφαρίδα τηςHayley, και η λεζάντα από κάτω λέει, “Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμότανμόνη της,γιαεβδομάδες.”

Η Hayley έχει υποστεί τις σκληρέςχημειοθεραπείες για μήνες τώρα, είπε ο Brown στο Kidspot.

Η χημειοθεραπεία είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τον καρκίνο, αλλά μπορεί να επιφέρειδυσάρεστες παρενέργειες, όπως ναυτία, πόνους στο σώμα, και απώλεια μαλλιών.

Η Hayley είχε αρχίσει σιγά-σιγά να χάνει τα μαλλιά από τοκεφάλιτης.

Ακόμη και οι μακριές τηςβλεφαρίδες εξαφανίστηκαν, αλλά μια εντυπωσιακάμεγάλη βλεφαρίδα της Hayley παρέμεινε.

Οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου σχολίασαντο πόσο όμορφες ήταν, και πόσο απίστευτο ήταν ότι διήρκησαν περισσότερο από τα μαλλιά της για τόσο πολύ καιρό.

Κατόπιν, ανέφερε στους γονείς της πως υπήρχε κάτι στο μάτι της, και συνειδητοποίησαν ότι οι βλεφαρίδες της έπεφτανμια- μια.

Οι γονείς της, Andrew καιLeia Brown, είχαν την πρώτη ανησυχία για το κοριτσάκι τους, τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν παρατήρησαν ότι τα μάτια της άρχισαν να αλληθωρίζουν.

Την πήγαν στο γιατρό, όπου ανακαλύφθηκε ότι η ρίζα του προβλήματος ήταν μιαμεγάλη καρκινική μάζα που μεγάλωνε μέσα στη μύτη της.

Περίμεναν με κομμένη την ανάσα για εβδομάδες πριν οι γιατροί μπορέσουν να επιβεβαιώσουνότι δεν ήταν καρκίνος του εγκεφάλου.

Τα καλά νέα είναι ότι ο καρκίνος του μαλακού ιστού που πλήττει τη Hayley έχει καλύτερη αντιμετώπισηαπό τον καρκίνο του εγκεφάλου που υποψιάζονταν.

“Η Hayley είναι πολύ ντροπαλή. Οι πιο πολλοί γιατροί και οι νοσοκόμες, ακόμα δεν έχουν ακούσει καν τη φωνή της και είμαστε τέσσερις μήνες εδώ,” δήλωσε ο πατέρας συγκινημένος για το κοριτσάκι του.

Παρόλο που είναι ήσυχη, ηHayley είναι δυνατή και αντέχειτα σκαμπανεβάσματατων θεραπειών.

Τα καλά νέα είναι πως η εντατική ακτινοβολία και οι χημειοθεραπείες τηςHayley φαίνεται να έχουν κάνει δουλειά: Οόγκος της έχει αρχίσει να συρρικνώνεται!

Έχει ακόμηένα μήνα ακτινοβολιών και δύο γύρους χημειοθεραπειώνμπροστά της.

Ευχόμαστε,μόλις τελειώσουν οι θεραπείες της, ηHayley να γυρίσει γερή και υγιής στο ζεστό της σπίτι!

Leave a Comment